Så er salget af sæsonkort og kort-abonnementer i gang!

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Den nye sæson nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os utroligt meget til igen at kunne byde jer velkommen i Right to Dream Park.

Jagten skal igen sættes ind på en sæson i det fine selskab, og vi tror på, at vi kommer til at skabe og dele store oplevelser sammen i Right to Dream Park i den kommende sæson.

Og… Der er nu åbnet for salg og gentegning af sæsonkort og kort-abonnement på billet.fcn.dk.

For gentegning af det traditionelle sæsonkort reserverer vi pladserne fra sidste sæson frem til onsdag den 20. juli, hvorefter eventuelt ledige pladser bliver sat i frit salg.

Har man kort-abonnement og ønsker at blive på samme plads, skal man ikke foretage sig noget ift. gentegning.

Vi har udsendt en mail til sæsonkortholdere og abonnenter med al nyttig information op til den nye sæson. Skulle du mod forventning ikke have modtaget denne mail, så tag endelig fat i kundeservice@fcn.dk, og så sørger vi for at den lander i din indbakke.

 

NY SEKTIONERING OG NYE OPLEVELSER PÅ STADION:

Vi har hen over sommeren arbejdet på at optimere oplevelsen i Right to Dream Park. Derfor har vi defineret nogle områder på stadion, så vi bedre kan differentiere mellem vores fans’ forskellige behov og oplevelser til FC Nordsjællands kampe.

Stemningsafsnit*:

Her holder de aktive stemningsskabere til. Her er der mulighed for at vælge mellem stå- eller siddepladser, men fælles for området er, at alle er klar til at give fuld støtte til holdet med klappen og syngen. Hvis du vil være en del af den aktive stemning, så er det her, du skal være med!

Fanafsnit*:

Her har du mulighed for både at støtte holdet verbalt, men også for at læne dig tilbage og nyde kampen. Sammen med dig sidder nogle af vores mest trofaste fans gennem årene – så der er helt sikkert garanti for, at der gemmer sig nogle goder historier hos sidemanden. Du skal sidde her, hvis du gerne vil ind og se FC Nordsjælland, men ikke er typen, der synger hele kampen igennem.**

Familieafsnit**:

Her er der fokus på at skabe en god opleve for både børn og voksne.

Med indgang direkte over for Arbejdernes Landsbank Fanzonen, er det nemt at gå direkte fra førkamps-oplevelsen og ind til kamp på stadion. Inden for hegnet vil der være underholdning for de yngste tigere med forskellige aktiviteter, autografer og selfies med spillerne samt specielt udvalg i boderne – og selvfølgelig muligheden for at møde FC Nordsjællands maskot, Timba!

*Mulighed for studierabat   **Mulighed for pensionistrabat

 

FLERE INDGANGE TIL STADION:

I takt med ovenstående har vi tilføjet flere indgange i et forsøg på at sikre lettere og hurtigere adgang til stadion på kampdage.

Det medfører også, at vi fra den nye sæson lukker sektioner af, så det ikke længere vil være muligt at bevæge sig rundt på hele stadion. For nogen vil det betyde, at der fra den kommende sæson skal benyttes en ny indgang – yderligere info herom bliver specificeret, når vi kommer tættere på sæsonstart.

 

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KORT:

Som følge af ovenstående ændringer af sektioner og indgange skal alle nuværende sæsonkortholdere og kort-abonnenter have et nyt kort frem mod den nye sæson.

Derfor bliver det muligt at vælge mellem tre valgmuligheder i bestillingsprocessen, hvis man ønsker at forny det tradtionelle sæsonkort, eller hvis man ønsker at konvertere til kort-abonnementet:

– Nyt kort afhentning:

Vælger du denne løsning vil du kunne afhente dit nye kort i FCN Shoppen inden for normale åbningstider, så snart vi skriver til dig, at kortet er klar til afhentning.

– Digitalt kort i FCN App:

Her får du ikke et fysisk kort, men vælger derimod at have det liggende digitalt i FCN-appen, så du altid har det på dig. I denne video viser vi, hvordan du finder dit sæsonkort frem i appen.

– Nyt kort forsendelse:

Vælger du at tilkøbe denne løsning, får du sæsonkortet sendt til den adresse, som er indskrevet i din profil på billet.fcn.dk. Vi bestræber os på at levere kortet til dig inden for fem hverdage, men der kan forekomme længere leveringstid i nogle uger grundet ferie. Vi sørger dog for, at alle har deres kort i tide til sæsonens første hjemmekamp.

 

Priser:

Vi har ændret og ensrettet priserne på sæsonkort og abonnement.

Det betyder, at sæsonkort og kort-abonnementer til den nye sæson generelt er blevet billigere. Der er også kommet mulighed for studierabat og pensionistrabat***.

Priserne for sæsonkort og abonnement til 22/23-sæsonen findes herunder****:

 

 

Allerede eksisterende abonnementer bliver automatisk flyttet over på de nye priser fredag den 1. juli.

Har du tidligere haft det traditionelle sæsonkort, men kunne du nu tænke dig at hoppe over på abonnementsløsningen (og dermed blandt andet slippe for at skulle forny dit kort hver sommer)? Så giver vi den første måned gratis ved brug af koden ‘FCNABO2223’, hvis du konverterer til abonnement inden torsdag den 30. juni kl. 12:00. Samme tilbud med første måned gratis gælder også for nye kort-abonnementer.

 

Skal du bruge hjælp til fornyelse af sæsonkort? Vi har lavet en række video-guides:

– VIDEO-GUIDE TIL FORNYELSE AF SÆSONKORT PÅ SAMME PLADS
– VIDEO-GUIDE TIL KONVERTERING FRA SÆSONKORT TIL ABONNEMENT
– VIDEO-GUIDE TIL NY PLADS VED GENTEGNING AF SÆSONKORT
– VIDEO-GUIDE TIL NY PLADS VED KONVERTERING TIL ABONNEMENT

 

Husk, at du som altid kan henvende dig til kundeservice@fcn.dk, hvis du har spørgsmål eller udfordringer. Vi bestræber os på at hjælpe alle så hurtigt som overhovedet muligt.

Derudover vil det være muligt at få hjælp til fornyelse eller førstegangskøb ved at møde op i receptionen på stadion onsdag den 29. juni kl. 14-17.

 

Første kamp i Right to Dream Park i den nye sæson af 3F Superligaen er mandag d. 1. august, hvor vi tager imod nyoprykkede Lyngby Boldklub kl. 19:00. Lad os samles og sørge for, at Lyngby får en ordentlig velkomst tilbage i landets bedste række!

I weekenden 19.-21. august venter så den første hjemmekamp i Gjensidige Kvindeligaen, hvor Brøndby IF kommer på besøg. Sæsonkort og abonnementer gælder nemlig til begge ligaer.

Vi glæder os til at se jer. Og indtil da – rigtig god sommer!

 

***Vi forbeholder os retten til at lave kontroltjek på, om du er berettiget til at have et sæsonkort eller kort-abonnement med en af disse pristyper. Dette vil oftest ske ved indgangen via vores servicevagter. Vi henviser også til, at du sørger for at opdatere dine kontaktoplysninger korrekt på din brugerprofil på billet.fcn.dk

****Binding: 6 mdr. | Min. pris: 474 kr. | Opsigelse: Løbende md. + 1 md.