Overblik: De var afsted på landsholdsopgaver

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Adskillige FCN-spillere har i løbet af de seneste uger trukket i landsholdstrøjen. Her kan du få et overblik over, hvordan det gik dem.

 

Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Møller Kühl

Kühl spillede hele kampen, da Danmark slog Østrig 2-1 på udebane i Wien i en træningskamp frem mod EM. Kühl diskede op med en fornem assist til Pernille Harder ved 1-1-scoringen.

Kühl er netop blevet udtaget til den endelige EM-trup, der skal repræsentere Danmark ved sommerens EM-slutrunde i England. Inden da skal landsholdet møde Brasilien i Parken. Det sker fredag den 24. juni.


Danmarks U21-herrelandshold

Oliver Villadsen og Mads Bidstrup

Oliver Villadsen var udtaget til U21-landsholdets tre sidste EM-kvalkampe og fik spilletid i den seneste kamp mod Tyrkiet, som Danmark vandt 3-2.

Mads Bidstrup fik spilletid i alle U21-landsholdet tre kampe mod henholdsvis Kasakhstan, Skotland og Tyrkiet, hvor det blev til to startpladser og et indhop.


Ghanas A-herrelandshold

Emmanuel Ogura, Maxwell Woledzi og Abu Francis

Emmanuel Ogura, Maxwell Woledzi og Abu Francis var udtaget til Ghanas A-landshold i forbindelse med den netop overståede Kirin Cup i Japan.

Udfordringer med Covid-regulativer og med at få udstedet visum med kort varsel kom desværre til at forhindre deres deltagelse i turneringen. Udtagelsen er dog en anerkendelse af det store potentiale, de tre unge spillere besidder, og et skridt på vejen mod landsholdsdebut, selvom det ikke blev denne gang, at de tre kunne trække Ghanas nationaltrøje over hovedet.


Sveriges U21-herrelandshold

Daniel Svensson og Benjamin Nygren

Daniel Svensson fik spilletid i begge Sveriges kampe mod henholdsvis Luxembourg og Italien, hvor det blev til én startplads og et indhop i de to kampe, der i øvrigt endte med en 3-0-sejr og uafgjort 1-1 mod Italien. Resultaterne var desværre ikke nok for Sverige til at spille sig op på gruppens andenplads, som giver playoff-kampe til EM-slutrunden næste år.

Benjamin Nygren var ligeledes udtaget til Sveriges U21-landsholdstrup, der jagtede en plads til EM-slutrunden næste sommer. Her blev det til to indhop for Nygren.


Finlands U21-herrelandshold

Oliver Antman

Oliver Antman spillede alle tre kampe fra start, da det finske U21-landshold mødte Østrig, Aserbajdsjan og Norge i U21 EM-kvalifikationen. Her blev det til en enkelt scoring mod Aserbajdsjan i holdets 3-0-sejr. De to øvrige kampe endte i øvrigt med en 3-2-sejr over Østrig og et 2-0-nederlag til Norge.


Norges U19-herrelandshold

Andreas Schjelderup

Andreas Schjelderup spillede en afgørende rolle for det norske U19-mandskab, da han med sin scoring til 1-1 ude mod Holland i EM-kvalifikationen sørgede for et enkelt point.

Schjelderup fik desuden spilletid i opgørene mod Ukraine og Serbien, som begge endte med snævre 3-2-nederlag til nordmændene.