Lasse Stensgaard efter U17’s pokaltriumf: Man kan vel ikke slutte sæsonen meget bedre af

Kategorier

Cheftræner for U17-holdet, Lasse Stensgaard, er selvsagt meget tilfreds med den måde, hans hold sluttede sæsonen af på efter den overbevisende 5-1-sejr over Brøndby IF i pokalfinalen.

Der blev disket op med sublimt spil og fantastiske mål, da FC Nordsjællands U17-drenge tirsdag aften vandt pokalfinalen over Brøndby IF med hele 5-1.
En sejr, der blev grundlagt i første halvleg med to scoringer af Conrad Harder.

Derfor var det ikke overraskende en tilfreds træner, der udtalte sig efter kampen.

– Det føles naturligvis rigtig godt. Man kan vel ikke slutte sæsonen ret meget bedre af. Når det nu ikke kunne blive i ligaen, så er det fantastisk med en sejr i pokalen. Det er også noget, vi har gået efter hele vejen igennem. Så det var stærkt og en fed måde at slutte det af på med drengene, lyder det fra cheftræner Lasse Stensgaard.

I anden halvleg kom vi på både 3-0, 4-0 og 5-0 med to scoringer af Frederik Kongslev og en scoring af Lucas Høgsberg inden Brøndbys Noah Nartey reducerede til 5-1. Og Stensgaard var særdeles tilfreds med den effektivitet, han så fra sit hold torsdag aften.

– Jeg synes, at vi var rigtig gode på vores omstillinger og får straffet dem – også i perioder, hvor de måske sidder lidt mere på det, end vi gør. Så effektiviteten på vores chancer var afgørende i dag, hvor vi får scoret nogle rigtig gode mål – og får lavet hele fem af dem. Derudover er vi gode til at forsvare vores eget mål – både med presspil og lavt forsvarsspil og de skaber jo ikke nok chancer til at vende kampen.

– Man kan jo også se på måltavlen i dag, at det var en fuldt fortjent sejr. Så en stærk præstation af drengene, som man ikke kunne ønske ret meget bedre, lyder det afslutningsvis fra U17træner Lasse Stensgaard.

Se alle seks mål og highlights fra kampen HER.

Kampfakta
FCN – BIF
1-0 Conrad Harder (‘15)
2-0 Conrad Harder (‘27)
3-0 Frederik Kongslev (‘45)
4-0 Frederik Kongslev (‘49) 
5-0 Lucas Høgsberg (‘56)
5-1 Noah Nartey (‘58)