Joachim Rothmann skifter til HB Køge

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

I sidste sæson var Joachim Rothmann udlejet til HB Køge i NordicBet Ligaen, og den aftale er nu vekslet til en permanent af slagsen.

I jagten på mere spilletid rykkede Joachim Rothmann sidste sommer til HB Køge på en lejeaftale gældende for hele sidste sæson. Efter et succesfuldt ophold er den aftale nu vekslet til en permanent aftale, hvilket betyder, at Rothmann stopper i FC Nordsjælland efter 10 år i klubben.

Angriberen kom til FC Nordsjælland som 12-årig fra Greve og fik seniordebut tilbage i december 2018 mod Vendsyssel FF i pokalturneringen. Sidenhen er det blevet til 35 officielle kampe for klubben.

Joachim Rothmann:

– FCN har betydet rigtig meget for mig. Klubben har været mit andet hjem og familie de sidste 10 år – så det har været en stor del af mit liv.

– Jeg husker tilbage på en masse gode tider. Helt fra jeg kom til klubben i 2012 og frem til nu, har jeg nydt at være i klubben.

– Mine bedste minder har været alle årene på akademiet, alle vores rejser til udlandet og alle de gode venner og mennesker, jeg har haft omkring mig. Og selvfølgelig min debut i Superligaen, som var et stort øjeblik for mig.

– FCN er fyldt med gode mennesker, som alle altid står klar med en hjælpende hånd. Jeg har haft mange gode trænere igennem tiden, men Kasper Kurland, Rene Klok, og Alexander Riget har betydet ekstra meget for mig. De tre har været en vigtig del af min udvikling i løbet af min ungdomstid, så der skal lyde en stor tak til dem.

– Udover akademitrænerne, så har Superligatrænerne selvfølgelig fyldt meget for mig de sidste par år. Og vores to physioterapeuter, Joakim Dilling og Kasper Thornton, som altid har stået klar med en hjælpende hånd og en sjov kommentar.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– Joachim havde et rigtig godt lejeophold i HB Køge i sidste sæson, hvor han har fået en masse spilletid. Derfor var både Joachim og HB Køge interesseret i, at lejeaftalen blev vekslet til en permanent aftale – og det ville vi ikke stå imod.

– Joachim har haft 10 rigtig flotte år i FCN. Igennem hele ungdomstiden var han en af de fremtrædende spillere i sin årgang og har scoret en masse mål.

– Vi glæder os til at følge Joachim i HB Køge og ønsker ham alt det bedste for fremtiden.