50-kamps jubilaren Jessica Davis: FCN er kommet helt ind under huden på mig

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Jessica Davis er det seneste skud på stammen i FC Nordsjællands klub-50. 

Sidste weekend sluttede FC Nordsjælland sæsonen af i Gjensidige Kvindeligaen med en udesejr på 3-0 mod FC Thy-Thisted Q. Den første FCN-spiller til at betræde græstæppet i Thisted var vores anfører, Jessica Davis, som dermed kom op på 50 kampe for FC Nordsjælland. En milepæl, som Davis er mere end stolt af.

– Det er en ære at have opnået 50 kampe for FCN. Jeg har været i klubben i to sæsoner nu, og det har været fantastisk at se de fremskridt, der er sket på holdet i de to år – både spillemæssigt og ift. sammenholdet i truppen.

– Da jeg i sin tid ankom til Danmark, havde jeg ikke forestillet mig, at FCN på den måde ville komme under huden på mig. Men nu efter to sæsoner kan jeg ærligt sige, at jeg føler en stolthed over at se den udvikling, der er sket i klubben.

Store drømme for fremtiden
Ifølge Davis har tiden i Farum budt på både op- og nedture. Men det er opturene, der har fyldt mest. Og særligt den netop afsluttede sæson har skabt nogle af de bedste minder for Jessica Davis.

– Der har naturligvis være nogle perioder, som har været lidt udfordrende, men de er overskygget af de gode tider i klubben. Det, jeg husker tydeligst, er nok fra denne her sæson. Vi har været en rigtig god gruppe af spillere og en rigtig god stab. Og særligt de sidste måneder af sæsonen, hvor vi kæmpede for bronze, lærte vi rigtig meget af. Det gav os en ny energi. Vi nåede akkurat ikke bronzen, men alle på holdet havde det samme mål, de kæmpede for. Det var fantastisk at opleve, hvordan vi kunne holde sammen og kæmpe for det mål. Det medførte nogle rigtig gode kampe – eksempelvis den sidste i sæsonen mod FC Thy-Thisted, hvor vi fik et clean sheet og vandt med tre mål og kun endte to point fra bronzemedaljen.

– Det har været to fantastiske sæsoner. Man ved aldrig, hvad der kommer til at ske, men vi har rigtig store drømme og ambitioner på holdet, og det bliver spændende at se, hvad de næste 50 kampe bringer. Det glæder jeg mig til.