U19-holdet vinder bronze efter overbevisende sejr

Kategorier

Lørdag eftermiddag vandt vores U19-drenge 3-0 over AGF i sidste spillerunde og sikrede sig dermed bronzemedaljer.

Det krævede en sejr, hvis man ville være sikre på bronzemedaljer, da U19-holdet lørdag eftermiddag hjemme tog imod AGF.
Og sejren var der aldrig rigtig tvivl om, da drengene vandt 3-0 i en kamp, de dominerede fra start til slut.

Fra første minut satte FC Nordsjælland sig på kampen og pressede på for den forløsende scoring. Vi skulle dog frem til det 25. minut før topscorer Yannick Agnero kunne bringe os i front efter flot spil på højresiden af Lucas Høgsberg.

AGF var sjældne gæster på FCN’s banehalvdel, men havde alligevel et par omstillinger, der var tæt på at blive farlige, uden at de dog resulterede i afslutninger på mål.
I 37. minut fordoblede Oskar Øhlenschlæger føringen, da han afsluttede et flot angreb.

I anden halvleg fortsatte FCN-dominansen og efter 76. minutter afgjorde indskiftede Mikkel Madsen reelt kampen med sit mål til 3-0. AGF havde umiddelbart efter et par gode muligheder, men det lykkedes ikke for gæsterne at score, og dermed kunne U19-drengene lade sig hylde som bronzevindere med en 3-0 sejr over AGF.

Vidner om kvalitet i FCN
Cheftræner Kasper Kurland var efter kampen glad for indsatsen og de bronzemedaljer, sejren førte med sig.


– Det var super fedt at vinde og sikre bronzen selv uden, at vi skulle ud i alt muligt med andre resultater. Og det er også det mindset, vi har haft. Vi kontrollerer kampen fra start til slut. AGF havde lidt omstillinger, men overordnet set er jeg rigtig glad. Så kæmpe ros til drengene. De fuldførte planen. Det eneste der manglede var flere mål, men det lever vi nok med.

Han ser sæsonen som bestået med den 3. plads, det endte med.

– Nu er det femte år i træk, at vi er med til at spille om medaljer. Andenpladsen var faktisk inden for rækkevidde indtil vi tabte til Randers i sidste weekend, men overordnet set er en bronzemedalje godkendt.
Og det vidner jo også om den kvalitet, der er i vores akademi herude. Nu er vi lige blevet kåret som nummer et både på herre- og pigesiden – og det er fedt, at vi ligger der. Det siger noget om hele klubben og det mindset, der er i FCN generelt.

Udover et sæt bronzemedaljer sikrede U19-holdet sig ligeledes adgang til de nordiske mesterskaber, som spilles i december.

Kampfakta:

FCN-AGF
1-0 (‘25) Yannick Agnero
2-0 (‘37) Oskar Øhlenschlæger
3-9 (‘76) Mikkel Madsen