U19-drengene fortsætter stimen med storsejr ude mod FCK

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjællands U19-hold vandt tirsdag aften 3-0 på udebane mod de nykårede mestre fra FCK. Det er holdets 6. sejr i træk.

Det er noget af en stime, vores U19-hold har gang i for tiden. Efter fem sejre i streg, skulle de tirsdag aften en tur til Frederiksberg for at møde de nykårede danske U19-mestre fra FC København. Og her blev 5 sejre hævet til 6, da FCK blev slået med 3-0 på eget græs.

Derfor var det naturligvis en mere end tilfreds Kasper Kurland, som efter slutfløjt satte ord på holdets præstation.

– Det var en fantastisk præstation af drengene. Jeg er virkelig stolt over, at vi kan tage ind til de nykårede danske mestre og spille på denne her måde med det udtryk og den energi, vi viser. Det er meget imponerende.

Yannick Agnero bragte os i front efter 26 minutter, på flot forarbejde af Patrick Dorgu og Oskar Øhlenschlæger. 1-0 var også stillingen ved pausen, hvor Kurland havde et klart budskab til drengene.

– I pausen talte vi om, at vi skulle blive ved med at angribe. Vi ville gerne lave flere mål, lød det fra Kurland, der kunne se sit hold adlyde ordren i anden halvleg.

– Vi bliver ved med at køre på og bringe energien i presspillet og opbygningsspillet. Vi var rolige og fandt rigtig mange gode rum.

Det gav bonus efter blot fem minutter af anden halvleg, hvor Yannick Agnero på akrobatisk vis saksesparkede bolden i nettet til stillingen 2-0. Få minutter senere lukkede Patrick Dorgu kampen til slutresultatet 3-0. 

Dermed holder vi os inde i kampen om både sølv- og bronzepladserne i U19-ligaen. Vi har tre point op til FC Midtjylland på andenpladsen, der dog har spillet en kamp mere end os, mens Brøndby ligger på fjerdepladsen med to point op til os og lige så mange kampe tilbage. 

– Nu har vi to kampe tilbage i sæsonen mod Randers og AGF. Og vi vil gøre alt for at vinde de to kampe, så vi kan slutte højest muligt. Det kan blive alt fra sølv til femtepladsen – det ligger i vores egne hænder om vi vil have medaljer eller ej. Så derfor ser vi frem til de sidste to kampe, som vi glæder os helt sindssygt til, lyder det fra cheftræner Kasper Kurland.

Kampfakta:


FCK-FCN
0-1 (‘26) Yannick Agnero
0-2 (‘50) Yannick Agnero
0-3 (‘56) Patrick Dorgu

Sæsonens næstsidste kamp er på udebane mod Randers Freja lørdag den 21. maj klokken 13.

Du kan se highlights fra kampen her:
https://youtu.be/Ea6Suflr5aY