Svensson efter 50 kampe: Drømmer om Europa med FCN

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Daniel Svensson er ny mand i klub 50, efter at han søndag igen fik spilletid i hjemmesejren mod Vejle. 

Søndag spillede Daniel Svensson sin kamp nummer 50, da vi på hjemmebane slog Vejle 2-1. Vores 20-årige svenske back kom til klubben i sommeren 2020. Han fik sin debut mod AaB i november samme år. Siden er det altså blevet til yderligere 49 kampe for Svensson, der er meget glad for de 50 kampe, han har spillet for FC Nordsjælland indtil videre.

– Det har været en rigtig god tid for mig i FCN siden min debut mod AaB. Jeg husker den naturligvis meget tydeligt. Og nu her 50 kampe senere synes jeg, at jeg har udviklet mig rigtig meget som spiller – og også som person uden for banen. Og jeg er meget taknemmelig for de muligheder træneren og staben har givet mig. Nu er jeg på 50 kampe og jeg vil bare fortsætte med at køre på. Jeg vil udvikle mig og lære mere hver dag.

To kampe står særligt skarpt i erindringen hos Svensson.

– Det jeg husker tydeligst er selvfølgelig min debut mod AaB, men også kampen mod SønderjyskE her på hjemmebane i sidste sæson, da vi sikrede os en placering i top seks.  Det var to store kampe for mig. Jeg spillede dem begge og vi fik gode resultater.

Drømmer om Europa med FCN

Svensson har en ambition om at spille europæisk fodbold med FC Nordsjælland.

– Forhåbentlig har jeg udviklet mig endnu mere som spiller, når vi taler sammen igen om 50 kampe. Og så har jeg også en drøm om at spille europæisk fodbold med FCN. Det ville være stort.

Ambitionerne rækker dog også ud over de danske grænser.

– Jeg har selvfølgelig en ambition om at spille på landsholdet på et tidspunkt. Og så er drømmen at spille for en europæisk topklub, lyder det afslutningsvis fra Daniel Svensson.

Næste opgave for Svensson og resten af FCN-truppen bliver sæsonens sidste kamp på udebane mod AGF på lørdag den 21. maj klokken 17. Der er stadig mulighed for at købe billet til kampen, som også inkluderer transport til og fra Right to Dream Park, HER.