Pigeakademiet rangeret som nr. 1 i Danmark

Kategorier

Foto: fcn

DBU’s Kvindeeliteudvalg er klar med årets licenstildelinger og rangeringer – og her ligger FC Nordsjællands pigeakademi nr. 1. Dermed er FCN-akademiet rangeret højest i landet på både pige- og drengesiden.

Det hårde arbejde med FC Nordsjællands kvinde- og pigefodbold bærer frugt. Udover at en række talentfulde spillere har taget turen fra akademiet til Kvindeliga-holdet, så er talentudviklingen også blevet anerkendt af DBU, der har rangeret FCN’s pigeakademi som landets bedste.

DBU’s årlige vurdering af klubbernes talentudviklingsmiljø er nemlig netop blevet offentliggjort, og her har Kvindeeliteudvalget tildelt FC Nordsjælland den højeste score af alle samt 2 ud af 3 mulige stjerner. Tidligere på måneden blev akademiet på drengesiden ligeledes rangeret som nr. 1, og dermed ligger FCN i top på begge lister.

Læs mere om dette års rangering hos DBU – tryk her.

DBU’s tildeling er baseret på en analyse af følgende parametre:

– Strategi

– Organisation, Struktur, HR

– Holdudvikling

– Uddannelse & Individuel udvikling

– Rekruttering & scouting

– Faciliteter

– Produktivitet