Overbevisende U19-sejr over Brøndby

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

Fredag aften leverede FC Nordsjællands U19-drenge en stor præstation, da de hjemme i Right to Dream Park slog ligaens nummer tre fra Brøndby.

Tirsdagens ærgerlige nederlag til FCK i pokalsemifinalen skulle fredag aften vaskes af, da vi hjemme i Right to Dream Park tog imod Brøndby IF.

Og det må man i den grad sige, at det gjorde. FC Nordsjælland spillede en fremragende kamp og kunne fuldt fortjent bringe sig foran efter 21 minutter på en flot afslutning af Mikkel Lejbowicz.
Begge hold havde muligheder for at score flere mål inden pausen, men stillingen holdt – og dermed kunne vi gå til pause foran 1-0.

I anden halvleg fortsatte vi det flotte spil og efter 69 minutter bragte Maksim Stjopin os foran 2-0 efter et fornemt presspil.
I overtiden kunne vi slå sømmet i Brøndbys kiste, da Marco Bruhn omsatte et flot kontraangreb til det endelige resultat 3-0.

Cheftræner Kasper Kurland var ikke overraskende glad for hjemmesejren, som bringer FC Nordsjæland helt med i medalje-kampen.

– Jeg er meget glad for arbejdsindsatsen fra drengene og selvfølgelig også for sejren. Når man tænker på, at vi har haft tre kampe på syv dage, så er det voldsomt imponerende, at vi kan presse og arbejde så hårdt, som vi gør i dag.

– Nu bliver vi ved med at jagte. Vi har talt om, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få medaljer. Og nu har vi bragt os selv i en rigtig god position. Så vi skal bare fortsætte sådan her i de sidste kampe, lyder det fra Kurland.

Du kan se hele kampen her:
https://youtu.be/PFH5Oyn7pgY

Kampfakta:

FCN-BIF
1-0 (‘21) Mikkel Prasz Lejbowicz
2-0 (‘69) Maksim Stjopin
3-0 (‘91) Marco Bruhn

Næste kamp for U19-drengene er ude mod Lyngby fredag den 13. maj klokken 13.