Oliver Villadsen kåret til sæsonens spiller af fansene

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Inden søndagens hjemmekamp mod Vejle fik Oliver Villadsen overrakt blomster i anledning af, at han blandt fangruppen Wild Tigers er blevet kåret som årets spiller i FC Nordsjælland.

Oliver Villadsen har spillet en fornem sæson med fem mål til følge. En flot statistik taget i betragtning af, at “Villa” huserer på højre back.
Det gode spil har dog ikke blot resulteret i en del scoringer fra Villadsens side. Søndag blev han nemlig ligeledes kåret som årets spiller i FC Nordsjælland. En kåring, som fangruppen Wild Tigers står bag.

– Det betyder selvfølgelig rigtig meget for mig. Det viser, at jeg må have gjort et eller andet rigtigt i denne her sæson. Så det er en kæmpe stor ting for mig at få denne her kåring. Nu har jeg været en del af klubben i rigtig lang tid og jeg har set op til mange spillere – både nogle, der stadig er her og nogle, som har været her. Så det at kunne kalde sig for “årets spiller” det er rigtig stort for mig.

“Villa” er ikke sen til at give sine holdkamerater en del af æren for den sæson, han har spillet.

– Jeg synes, at jeg har spillet en rigtig god sæson. Jeg føler, at jeg har udviklet mig meget. Og jeg bliver ved med at bygge på. Blandt andet på grund af mine dygtige holdkamerater, som presser mig til træning hver dag. Jeg er selvfølgelig også lidt overrasket over, at jeg lige pludselig har lavet fem mål. Det havde jeg ikke set komme, hvis jeg skal være ærlig. Men det er selvfølgelig bare dejligt, siger Villadsen, som også vil sende en særlig tak til de fans, der har stemt på ham.

– Jeg vil selvfølgelig gerne sige en kæmpe tak til de fans, som synes, at jeg har spillet en god sæson og stemt på mig. Det betyder rigtig meget. Jeg og hele holdet er glade for den opbakning, vi får. Den kan høres på banen både ude og hjemme. Det skal I vide.

Der resterer en kamp i sæsonen, inden Villadsen og resten af holdkameraterne kan gå på en velfortjent sommerferie. Den spilles på lørdag den 21. maj klokken 17 på udebane mod AGF.