Flemming P. efter dukkert i overtiden: En utrolig ærgerlig følelse

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Et godt stykke inde i overtiden så det ud til, at vi i dag kunne tage alle tre point, men i det 93. minut udlignede OB til 1-1, og dermed måtte vi nøjes et enkelt point. Efter kampen var cheftræner Flemming Pedersen ikke overraskende meget skuffet – specielt over ikke at kunne give tilskuerne alle tre point efter deres fantastiske støtte.

– Opbakningen i dag var helt fantastisk. Vi kunne virkelig mærke alle tilskuerne og de bar os frem i de sidste 20 minutter. Der kom virkelig stemning på lægterne og de presser os frem på banen og fik belønningen i form af vores 1-0 scoring, fortæller Flemming P. og fortsætter:

– Derfor er det selvfølgelig ekstra ærgerligt og dumt, at vi endnu en gang får en udligning imod os dybt inde i overtiden.

Ærgerlig følelse til slut

Igennem anden halvleg havde OB held med at få spillet sig igennem vores ellers normale meget stærke struktur, men tre offensive indskiftninger i form af Ernest Nuamah, Mohamed Diomande og Andreas Schjelderup vendte kampen over på vores fødder igen.

Derfor gjorde det også ekstra ondt, da OB i det 93. minut udlignede til kampens slutresultat 1-1.

– Vi sidder selvfølgelig med en utrolig ærgerlig følelse. Vi jagtede og jagtede, hvilket vores indskiftninger i anden halvleg også bar tydeligt præg af.

– Midt i anden halvleg begyndte OB at have for let ved at spille igennem os. Vi kunne ikke holde trykket på deres midtstoppere, så de fik tid til at spille igennem vores midtbane.

– Derfor lavede vi de tre offensive udskiftninger i form af Ernest, Dio og Schjelde. På papiret ser det selvfølgelig ud til, at vi er mere åbne på midtbanen, men det gav pote og vi blev igen dominerede med bolden og satte OB under pres.

– I det 86. minut fik vi så det forløsende mål, hvor vi flot spiller os igennem i venstresiden og Schjelde krøller den ind, som var dét det mest naturlige.

– Efterfølgende havde vi gjort ‘AJ’ (Jonas Jensen-Abbew) klar til at komme ind og styrke vores defensiv, men i samme moment udlignede OB. Situationen kommer igen i en situation, hvor vi ikke formår at holde på bolden og ikke er kloge nok i situationen.

Comeback til ‘Schjelde’

Ikke siden 11. marts har Andreas Schjelderup været i aktion i 3F Superligaen, men i dag var vores nummer syv tilbage – og tilbage med manér.

Det glæder også Flemming P. at se ‘Schjelde’ tilbage efter en længere skadespause.

– Det har taget tid at få ham tilbage, men sådan er det tit med den slags skade, som Schjelde havde. Han er en ung spiller, som stadig skal lære sin krop at kende, men han har, sammen med vores medicinske stab, arbejdet flot og hårdt for, at vi i dag kunne se ham tilbage. Derfor var det også ekstra godt at se ham komme ind og sætte aftryk på kampen med det samme, afslutter Flemming P.

Næste opgør i 3F Superligaen er allerede på onsdag, hvor vi på udebane møder SønderjyskE klokken 18.00.

I næste weekend er der lagt op til fodboldfest i Right to Dream Park, når vi hylder vores mesterskabshold fra 2012. Derudover kommer KESI og spiller umiddelbart efter kampen, så hvis du ikke vil gå glip af det, så skynd dig ind på billet.fcn.dk og køb dine billetter til denne sæsons sidste hjemmekamp!