FCN siger farvel til fem spillere med kontraktudløb

Kategorier

Når FC Nordsjælland søndag eftermiddag møder Vejle Boldklub i Right to Dream Park, markerer det ikke kun afslutningen på denne Superliga-sæson på hjemmebane.

Det bliver ligeledes dagen, hvor vi siger farvel til assistenttræner Frank Hjortebjerg og fem spillere, som har kontraktudløb.

Det drejer sig om Magnus Kofod Andersen, Chukwuemeka Nnamani, Tochi Chukwuani, Eduardo Dos Santos Haesler og Andreas Bredahl, fortæller sportsdirektør Mikkel Hemmersam.

– Når en sæson går på hæld, er det typisk også tid til at sige tak for samarbejdet til en eller flere spillere. Vi kommer selvfølgelig til at sige tusind tak for indsatsen og tage afsked med hver enkelt – både personligt og på vores kanaler – når sæsonen er helt slut, men vi vil også gerne give både spillerne og Frank mulighed for at sige pænt farvel til vores fans på stadion.

– Vi ønsker alt det bedste for Magnus, ”Emeka”, Tochi, ”Dudu”, Andreas og Frank på deres videre færd, og vi håber, at fansene vil være med til at sige farvel og ønske dem held og lykke til den sidste hjemmekamp, inden vi som klub tager endeligt afsked efter sæsonen. Det vender vi tilbage til, når den sidste kamp er spillet.

Inden kickoff vil Frank Hjortebjerg og spillerne få overrakt blomster og tage afsked med hjemmepublikummet i Right to Dream Park.

>> Køb dine billetter via billet.fcn.dk – tryk her

Sæsonens sidste hjemmekamp fløjtes i gang kl. 14.00, og vi hylder guldholdet fra 2012 i pausen af opgøret, da de har 10-års jubilæum.

Efter slutfløjtet griber KESI mikrofonen og slutter jubilæumsfesten af med en række af sine største hits – præsenteret i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, som har været Toppartner netop siden guldsæsonen. Se hele programmet for dagen her.

I sæsonens sidste Superliga-runde skal FCN-spillerne i øvrigt en tur til Aarhus, hvor AGF venter lørdag den 21. maj med kickoff kl. 17.00.