FC Nordsjælland udnytter købsoption på Andreas Hansen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I januar blev Andreas Hansen præsenteret som ny FCN-målmand på en lejeaftale, der løber frem til sommer.

FC Nordsjælland har i dag indfriet den købsoption, som var en del af aftalen. Indfrielsen af optionen er dog betinget af, at Farum-klubben bliver i 3F Superligaen.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam fortæller:

– Som person har Andreas været en positiv tilføjelse til miljøet, og som spiller passer han rigtig godt ind. Han er ambitiøs, og han har stadig et stort udviklingspotentiale og nogle individuelle kompetencer, der er et godt match til FC Nordsjælland. Derfor har vi valgt at være proaktive og indfri købsoptionen inden for den aftalte tidsramme. Både klub og spiller har haft en positiv effekt på hinanden, og derfor er vi glade for, at samarbejdet har mulighed for at fortsætte, såfremt vi bliver i 3F Superligaen. Nu har alle parter fuld fokus på de vigtige sidste fire kampe, hvor vi skal sikre, at vi også efter sommerferien spiller i 3F Superligaen, og så kan vi snakke yderligere om Andreas’ mulige fremtid hos os, når det forhåbentlig er sikret.