FC Nordsjælland forlænger kontrakten med Andreas Gülstorff

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjælland har forlænget kontrakten med det 19-årige målmandstalent, Andreas Gülstorff.

Andreas Gülstorff kom til FC Nordsjælland som U15-spiller fra Brøndby IF og har siden etableret sig som en profil på ungdomsholdene i klubben. Allerede som 17-årig blev han rykket op i Superliga-truppen, hvor han i dag træner med på daglig basis.

Nu har Gülstorff forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland til sommeren 2025. En forlængelse, der glæder hovedpersonen selv.

– Jeg er meget glad for at have skrevet under på en ny kontrakt med FC Nordsjælland. Der er blevet lagt en rigtig god plan for mig, og jeg føler klart, at FCN er det rigtige sted at fortsætte. Jeg har haft en masse gode snakke med både Marco (målmandstræner Marco Knopp), Flemming (cheftræner Flemming Pedersen) og Mikkel (sportsdirektør Mikkel Hemmersam), der alle har været med til at bekræfte min tanke om, at FCN er det rette for mig.

Gülstorff håber på at komme til at spille en masse kampe og blive en profil for FC Nordsjællands Superliga-hold.

– Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer ind og spiller en masse kampe i Superligaen for FC Nordsjælland og forhåbentlig gør det så godt, at der også kommer noget interesse udefra. Men lige nu er fokus naturligvis at fortsætte min udvikling her og blive bedre dag for dag. Og det er der som sagt lagt en god plan for.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam er også glad for, at Andreas Gülstorff har valgt at forlænge kontrakten.

– Vi er naturligvis glade for, at Andreas har valgt at forlænge kontrakten med os. Vi ser ham som et stort målmandstalent, der stadig har en masse potentiale, og som vi glæder os til at arbejde videre med. Vi har lagt en god plan, hvor begge parter føler, at den kan udvikle Andreas som både spiller og person. Og vi er sikre på, at vi i FC Nordsjælland har de perfekte rammer, som kan forløse Andreas’ potentiale.