Ærgerligt nederlag i Gjensidige Kvindeligaen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Der var vigtige point på spil, da vi lørdag eftermiddag tog imod Kolding IF hjemme i Right to Dream Park i en kamp, der desværre endte med et nederlag på 0-1.

Det gik desværre ikke, som vi havde håbet på, da FC Nordsjælland lørdag eftermiddag mødte Kolding IF hjemme i Right to Dream Park.
Gæsterne fra Kolding kunne nemlig tage tre point med sig hjem fra Farum i en kamp, hvor begge hold havde mulighed for at score flere mål.

Efter knap ti minutters spil bragte gæsterne sig i front, da Sofie Hornemann pandede et indlæg i mål. Carly Nelson i FCN-målet diskede ellers op med en fantomredning, men bolden krydsede desværre stregen. 

Vi var tæt på at svare hurtigt tilbage fire minutter senere, men Karen Linnebjergs afslutning blev reddet til hjørne.

Begge hold havde optræk til flere chancer inden pausen – og både Carly Nelson og Sofie Harrit Nielsen-Grøn i Kolding-målet blev også testet flere gange. Men ind ville bolden ikke, og dermed kunne gæsterne gå til pause foran 1-0.

Efter pausen fortsatte det offensive spil fra begge mandskaber. Med et kvarter tilbage havde Jessica Davis en god mulighed, men hendes header strøg lige forbi den fjerneste stolpe. Det blev ved lige ved og næsten, og derfor endte kampen med et 0-1 nederlag.

Kan tage meget med trods nederlag
Cheftræner Carmelina Moscato var efter kampen ærgerlig over resultatet, men glædede sig samtidig over, at flere af de urutinerede kræfter fik en masse spilletid.

– Vi er naturligvis skuffede over, at vi taber i dag. Vi spiller en skidt første halvleg, men får rejst os i anden halvleg, hvor vi egentlig spiller rigtig fint. Det er ærgerligt, at vi ikke får sammensat flere og længere perioder med så godt spil, som vi præsterer i den sidste del i kampen.

– Men når man kigger på vores hold i dag og de spillere, vi har til rådighed, så kan jeg ikke sætte en finger på arbejdsindsatsen fra dem. De kæmper virkelig for det og det gør mig stolt.

– Vi kan bestemt tage noget med fra kampen. Der var en del af de spillere, der ikke normalt får så mange minutter, som får spillet en masse i dag. Det er selvfølgelig en rigtig god ting for dem at få flere minutter i benene – og det er også godt for os som hold at holde alle skarpe.


Kampfakta:

FCN-KIF

0-1 (‘9) Sofie Hornemann

Næste opgør i Gjensidige Kvindeliga er lørdag den 21. maj hjemme i Right to Dream Park mod Fortuna Hjørring. Kampen fløjtes i gang klokken 14 og billetter til kampen kan købes her