Uafgjort trods dominans mod Esbjerg i U19-ligaen

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

FC Nordsjællands U19-hold dominerede størstedelen af kampen men måtte nøjes med 2-2 mod Esbjerg.

Lørdag eftermiddag var det atter blevet tid til U19-kamp i Right to Dream Park, da vi på hjemmebane tog imod et formstærkt Esbjerg-hold, der inden dagens kamp havde vundet de seneste fire kampe i ligaen.

Vi pressede på fra første fløjt og allerede efter otte minutter gjorde Mikkel Lejbowicz det til 1-0. Det tunge pres mod Esbjerg-målet fortsatte og vi burde have gjort det til både 2 og 3-0. Men i stedet for at udbygge føringen kom Esbjerg med i kampen efter 42 minutter, da Oliver Lykke Andreasen udlignede til 1-1.

I 2. halvleg kom Esbjerg bedre med og gæsterne bragte sig også i front efter 55 minutters spil, men i overtiden dukkede Mel Yannick Joel Agnero op og sørgede for ét point.

U19-cheftræner Kasper Kurland var overordnet set tilfreds med alt andet end resultatet af dagens kamp:

– Jeg synes faktisk, at vi gør stort set alt rigtigt og faktisk spiller noget af det bedste, vi har gjort, i lang tid. I hvert fald i de første 42 minutter. Og der var ikke nogen, der kunne have sagt noget til, hvis vi havde ført med 2-3 stykker ved pausen. Men vi udnytter ikke chancerne og så scorer Esbjerg på deres første reelle afslutning. I anden halvleg var det mere lige, men jeg synes, at vi fortjente de tre point i dag, lyder det fra Kasper Kurland.

Kampfakta:
FCN-EfB
1-0 (‘8) Mikkel Lejbowicz
1-1 (‘42) Oliver lykke Andreasen  
1-2 (‘55) Frederik Brinck Ehrhorn
2-2 (‘91) Yannick Agnero

Næste kamp for U19-drengene er allerede på torsdag, hvor SønderjyskE kommer på besøg i Right to Dream Park. Kampen fløjtes igang klokken 13.00 og du kan se kampen på vores YouTube-kanal.