Reserveliga-sejr over Brøndby IF – se målet her

Kategorier

Tirsdag eftermiddag sejrede FC Nordsjælland 1-0 over Brøndby IF i Reserveligaen. Målet blev sat ind af Ernest Nuamah Appiah.

Reserveliga-bolden rullede tirsdag eftermiddag i Right to Dream Park, hvor Brøndby IF var på besøg. Det blev til en FCN-sejr på 1-0 i en kamp, som assistenttræner Frank Hjortebjerg betegner som meget tæt.

– Det var en kamp, som kunne tippe i alle retninger. Meget lige, men dejligt at vi formår at afgøre den til vores fordel, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

– Der var et forholdsvis godt tempo, men vi var lidt for sløsede med bolden i første halvleg. I pausen fik vi rettet til og talt om, hvor vigtigt det var at holde strukturen og prøve at udfordre Brøndby i de rum, vi gerne ville. Det lykkedes vi fint med i anden halvleg, og spillerne formåede hele tiden at skubbe til både tempoet og intensiteten, så vi fik så meget ud af kampen som muligt. Alt i alt en rigtig fin kamp.

I begyndelsen af anden halvleg kunne han se unge Ernest Nuamah Appiah, som kom til FC Nordsjælland fra Right to Dream-akademiet i januar, stikke afsted i en kontra og blive matchvinder.

– Ernest spillede en rigtig fin kamp, og det var et godt skridt i den rigtige retning for ham. Han gør alt, hvad han kan for at hænge godt sammen med holdet og prøver også at spille de andre gode rent offensivt. Defensivt skal han stadig lægge på, men det var helt sikkert et godt skridt – og dejligt at han kunne krone det med et mål.

Du kan se sejrsmålet ovenfor.

Start-11’eren så således ud:

Gülstorff
Lykkegaard
Nagalo
Woledzi
Svensson
Christensen
Coulibaly
Walta
Francis
Appiah
Agnero