Overblik: Mål og masser af spilletid til vores landsholdsspillere

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Flere af vores kvindespillere har i løbet af den seneste uge trukket landsholdstrøjen over hovedet.
Her kan du se et overblik over, hvordan det gik dem.

 

Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Møller Kühl

Kühl spillede hele kampen, da Danmark slog Malta 2-0 på udebane i VM-kvalifikationen fredag aften.
Tirsdag var Kühl igen i aktion for landsholdet, da hun startede inde og fik 66 minutter på banen i Danmarks 2-0-sejr over Aserbajdsjan. Danmark topper deres gruppe suverænt med otte sejre i lige så mange kampe.  

Dominikanske Republiks A-kvindelandshold:

Brianne Reed

Det blev også til fuld spilletid for ‘Bri’, da den Dominikanske Republik vandt 1-0 over Bermuda og tabte 1-5 til Jamaica i jagten på kvalifikation til Gold Cup. 

Danmarks U19-kvindelandshold: 

Nikoline Dudek

Emilie Byrnak

Karen Linnebjerg

Olivia Thorndahl

U19-kvindelandsholdet tog hul på anden runde af EM-kvalifikationen med tre kampe mod henholdsvis Kroatien, Polen og Sverige.
Mens de to første kampe endte med sejre på henholdsvis 2-0 og 5-1, tabte danskerne desværre naboopgøret mod Sverige med 0-2.  

Nikoline Dudek og Emilie Byrnak startede inde i alle tre kampe, mens det blev til to kampe fra start og et indhop for Karen Linnebjerg. Både Dudek og Lindebjerg krydrede deres indsats i 5-1-sejren mod Kroatien med et mål hver.

 

Med landsholdfodbolden overstået er det igen tid til at fokusere på ligaen. Næste kamp er allerede på fredag den 15. april, hvor der er lagt op til en kæmpe fodbold-dag i Farum. Klokken 12.00 skal vores Gjensidige Kvindeligatrup i aktion, når FC Thy-Thisted Q kommer på besøg i Right to Dream Park – her koster en billet 40 kr. (voksen) / 20 kr. (barn).

Og klokken 18 er det herrernes tur, når SønderjyskE kommer på besøg til et brag af et Superliga-opgør. Her koster billetterne 50 kr – uanset om du er barn eller voksen.

Køb dine billetter på billet.fcn.dk.