Moscato ser positive takter trods nederlag til HB Køge

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Den første kamp på hjemmebane i Gjensidige Kvindeligaens slutspil endte desværre med et 0-2 nederlag til topholdet fra HB Køge.
Men på trods af de nul point, var der flere positive takter at tage med fra kampen ifølge cheftræner Carmelina Moscato:

– Det var en rigtig fin indsats fra vores side. Forskellen var bare, at de udnyttede de få chancer, de havde. Og vi havde svært ved at spille os frem til de helt store chancer.

– Jeg synes faktisk, at vi langt hen ad vejen kontrollerer kampen og størstedelen af vores spillere gør det godt. Men vi mangler stadig det sidste for at score. Og vi er nødt til at grave dybt og finde ud af, hvordan vi løser det problem. Og defensivt er vi også nødt til at stå lidt stærkere, end vi gør i dag.

– Men vi matchede Køge og jeg er faktisk stolt af den måde, vi spillede på. Det er nat og dag i forhold til den kamp, vi spillede i sidste uge. Det var formentlig en af vores værste præstationer i sæsonen og i dag var en af vores bedste. Så om en uge er det forhåbentlig endnu bedre, siger Carmelina Moscato, som også roser opbakningen i Right to Dream Park:

– Vi nød virkelig atmosfæren på stadion i dag. Jo mere kontakt vi kan have med folk fra nærområdet og jo oftere de kommer og ser os på stadion, desto mere vil kvindefodbolden give genlyd her i Farum.

Kampfakta:
FCN-HBK
0-1 (‘26) Kelly Fitzgerald
0-2 (‘69) Cecilie Fløe

Spillerne går nu en landskampspause i møde, hvilket betyder, at næste kamp bliver fredag den 15. april klokken 12.00 mod FC Thy-ThistedQ.
Du kan allerede nu købe din billet til opgøret på billet.fcn.dk.