Kvinderne tilbage efter landskampspause: Forvent energi, vilje og chancer på fredag!

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Fredag er Gjensidige kvindeligaen tilbage efter to ugers landskampspause, og vores amerikanske kantspiller Ashley Riefner lover masser af energi og fight, når FC Nordsjælland tager imod FC Thy-Thisted Q i Right to Dream Park.

– Forvent masser af energi, fight og chancer på fredag!

Sådan lyder det klare budskab fra vores amerikanske kantspiller, Ashley Riefner, når snakken falder på fredagens vigtige opgør mod FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeliga.

Efter en pause på knap to uger ruller bolden igen i kvindeligaen på fredag den 15. april. Og ifølge Ashley Riefner har pausen været fin for FCN-truppen.

– Efter en pause kommer folk altid tilbage med en masse glæde og fornyet energi. Så på den måde har det været fint med en pause. Vores første træning efter pausen mandag viste, at folk er klar og vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen på fredag.

Erfaring fra pokalturneringen skal sikre sejr

FC Thy-Thisted Q var også modstanderen i pokalturneringens semifinale tilbage i marts, hvor det desværre blev til et snævert nederlag over to kampe.
Men ifølge Ashley Riefner kan vi tage meget med fra netop de to pokalkampe.

– Vi ved, hvordan Thy spiller. De er meget fysiske, og de giver aldrig op. Men jeg synes, at vi er bedre på bolden, så det er den vej, vi skal slå dem. Hvis vi kan matche dem fysisk og spille vores spil, så tror jeg på, at vi nok skal få succes – både mod Thy, men også mod resten af holdene i ligaen, lyder det fra Riefner, der til slut har en opfordring til fansene.

– Jeg synes virkelig, vi spiller spændende fodbold. Alle spillere, der kommer ind, er sultne efter at spille. Jeg tror aldrig, du vil se os give op. Så hvis du vil se 90 spændende minutter med hårdt arbejde, godt sammenhold og god energi, så vil jeg opfordre alle til at møde op på stadion på fredag.

Kampen mod FC Thy-Thisted Q fløjtes i gang klokken 12.00, og klokken 18 samme dag spiller herrerne en afgørende kamp mod SønderjyskE. Billetter til begge kampe kan købes her: billet.fcn.dk.