Fuldt program fredag, lørdag og søndag!

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic

I den kommende weekend er der fuldt program i Right to Dream Park, hvor vores Gjensidige Kvindeliga, U19-drenge og 3F Superliga-hold alle er i aktion.

Selvom påsken var fyldt med fodbold i Farum, så stopper vi ikke ved det. I den kommende weekend vil der nemlig være mulighed for at se alle ovennævnte hold på hjemmebane i Right to Dream Park!

Fredag:

FC Nordsjælland – Brøndby IF 

Gjensidige Kvindeliga

Kampstart: 19.00

På fredag inviterer DHL til fodbold i Right to Dream Park, så skynd dig ind på billet.fcn.dk og hent din billet – med i billetten er også en gratis popcorn!

Hvis du allerede har betalt for en billet til kampen, kan du kontakte kundeservice@fcn.dk for at blive refunderet.

Hvis ikke gratis popcorn og god fodbold i Right to Dream Park kan lokke dig, så kan du også se kampen på Viaplay. 

Lørdag:

FC Nordsjælland – Silkeborg IF

U19-Ligaen

Kampstart: 13.00

På lørdag venter der vores U19-drenge endnu et spændende opgør. Det tidligere opgør i denne sæson endte med en 4-3 sejr til Silkeborg, så mon ikke også det på lørdag bliver en meget interessant kamp!

Som ved alle U19-kampe er der fri entré for alle. Hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion, så kan du også se kampen på vores Youtube-kanal.

Søndag:

FC Nordsjælland – Viborg FF

3F Superliga

Kampstart: 14.00

På lørdag gæster Kvalifikationsspillets nuværende tophold, Viborg FF, Right to Dream Park. Som ved de to foregående hjemmekampe er billetpriserne sat ned til kun 50 kr – uanset alder. Du kan købe din billetter til kampen på billet.fcn.dk.

Fanbaren åbner klokken 12.00 og den første time vil der være happy hour på alle drikkevarer. Baren lukker 13.30, hvor alle skal begynde at bevæge sig ind på stadion. Efter kampen vil der igen være åbent i to timer. 

Arbejdernes Landsbank Fanzonen vil på søndag være tilbage i vante rammer på græsplænen bag A-tribunen. Her vil der være mulighed for aktiviteter fra 12.00 til 13.30. 

Vi ses!

#SAMMENomHOLDET #kvindeliga #sldk