Frank Hjortebjerg stopper til sommer

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Foto

Assistenttræner Frank Hjortebjerg har valgt at søge nye udfordringer, når kontrakten udløber efter denne sæson.

Siden januar 2019 har Frank Hjortebjerg været tilknyttet trænerteamet for FC Nordsjællands Superliga-mandskab, men når kontrakten udløber efter denne sæson, skal den 34-årige fynbo i kast med nye udfordringer.

– Først og fremmest er jeg taknemmelig for den tid, jeg har haft i FC Nordsjælland, og al den tillid, klubben har vist mig. Det er og har været spændende og lærerigt, og hver dag glæder jeg mig til at komme på arbejde. Samtidig kan jeg også mærke en lyst til at prøve mig selv af i et andet miljø og bevæge mig ud på ukendt land. Med kontraktudløbet til sommer er det derfor oplagt timing, fortæller Frank Hjortebjerg.

– Men der er lang tid til sommer, og mit fokus nu og her er udelukkende på det arbejde, vi har i de næste måneder i FC Nordsjælland. Det handler om at vinde fodboldkampe, og vi knokler for, at det allerede bliver på søndag mod AGF, tilføjer han.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam siger:

– Vi sætter stor pris på det arbejde, Frank har ydet igennem de seneste 3 1/2 år. At han skifter arbejdsplads til sommer, ændrer ikke noget. Vores fokus er uændret, og det samme er den tillid, vi har til Frank. Vi kender ham godt nok til at vide, at han fortsat er 100 % loyal og vil give alt for holdet og for point i de sidste kampe, lyder det fra sportsdirektøren.

Næste opgave for Flemming Pedersen, Frank Hjortebjerg og resten af trænerteamet er hjemmekampen på søndag mod AGF, hvor der er kickoff kl. 14.00.