Flemming P.: En uforløst præstation

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjællands debut i Superligaen kvalifikationsspil endte med et 2-1-nederlag til OB i Odense. Vi mangler de der famøse sidste procenter, og dem skal vi finde hurtigst muligt, lød det fra cheftræneren efter slutfløjtet.

Simon Adingra scorede et flot mål, da FC Nordsjælland søndag aften åbnede kvalifikationsspillet på udebane mod OB, men det var ikke nok til at få point. To mål af hjemmeholdets Jakob Breum gjorde således, at de tre point blev i Odense.

Efter opgøret fangede vi cheftræner Flemming Pedersen til en vurdering af præstationen, som han kalder for uforløst.

– Der er mange ting, der lykkes for os, men vi får ikke nok output, lød det fra cheftræneren.

– På den måde er det igen en form for uforløst præstation, da vi ikke får konverteret vores meget af tiden fine spil til bedre afslutninger og dermed til mål. Vi synes alle sammen, at vi mangler de der famøse sidste procenter, og dem skal vi finde hurtigst muligt. Et dybt løb mere, et hårdt løb mere i boksen, bedre afslutninger, en bedre sidste pasning. Flere gange vinder vi bolden i OB’s opbygningspil, men så smider vi den næste bold væk, hvor det ellers er på nippet til nogle gode muligheder.

Indskiftere med power og dynamik

– Når man tænker på, hvor meget vi har bolden oppe omkring den sidste tredjedel af banen – især i anden halvleg – så skal vi have mere ud af det. Det var trods alt dejligt at få scoret et flot mål, og jeg vil også fremhæve, at vores indskiftere kommer ind med stor tro på tingene, power, dynamik og viser kvalitet. Det er vigtigt, at vi har mange, der kan gå ind og gøre en forskel.

– Selvom vi er uforløst og mangler den sidste kvalitet, så er der også god moral. Det er vigtigt at se, at holdet ikke knækker, fordi vi kommer bagud, men holder fast i planen og bliver ved med at køre på. Som trænerstab giver det en god ro, men vi er godt klar over alvoren, og vi skal have mere ud af vores boldbesiddelse fremover.

Hjemmekamp mod AGF på søndag

Næste opgave for Flemming Pedersen og co. er på søndag kl. 14.00, hvor AGF besøger Right to Dream Park til slutspillets første hjemmekamp.

Opgøret er det første af slutspillets i alt fem Superliga-hjemmekampe – derudover byder foråret også på yderligere fire hjemmekampe for Kvindeliga-holdet.

Du kan sikre dig fast adgang til alle opgørene (både herre- og kvindeliga) fra kun 79 kr./md. med et kortabonnement* – til og med 30. april 2022 kan du endda få den første måned gratis ved at benytte denne rabatkode på billet.fcn.dk: FCN1MD

Tryk på abonnement og vælg din(e) foretrukne plads(er). Følg anvisningerne på skærmen og indtast rabatkoden, når du kommer til betalingen. Så får du den første måned til 0 kr.

>> Tryk her for at købe dit kortabonnement

* Binding: 6 måneder | min. pris: 395 kr. | opsigelse: Løbende måned + en måned

 

OB – FC Nordsjælland 2-1

31′ 1-0: Jakob Breum
52′ 2-0: Jakob Breum
66′ 2-1: Simon Adingra