FCN går mål-bonanza i U19-ligaen

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Det gik ikke stille for sig, da FC Nordsjælland lørdag eftermiddag tog imod Silkeborg IF i U19-ligaen.

U19-holdet skulle lørdag forsøge at ride videre på sejrsbølgen, da de hjemme i Right to Dream Park tog imod Silkeborg IF.

Efter to sejre mod henholdsvis SønderjyskE i ligaen og AB i pokalen var det et hold fuld af selvtillid, der gik på banen. Og det kunne ses. Gæsterne fra Silkeborg IF blev nemlig sendt hjem med et 5-2-nederlag i bagagen.

Men faktisk var det Silkeborg IF, der startede kampen bedst. Efter bare fem minutter bragte Asbjørn Bøndergaard nemlig gæsterne i front.

Herefter så hjemmeholdet sig dog ikke tilbage. Efter 25 minutter kunne William Kumado bringe balance i regnskabet, og bare to minutter senere afsluttede Mikkel Prasc Lejbowicz et flot angreb til en føring til hjemmeholdet.

Magnus Munck ville også lege med, og da FC Nordsjælland i det 40. minut fik et frispark lige uden for feltet, var der ingen tvivl. Den bold skulle bare hamres i kassen. Og det blev den så sandelig også – uden chance for Aske Andresen i Silkeborg-målet.
Dermed kunne FC Nordsjælland gå til pause foran 3-1.

I anden halvleg fortsatte Nordsjælland-presset, og Conrad Harder gjorde det til både 4-1 og 5-1, inden Silkeborg IF fik reduceret på straffespark ved Niclas Holm Pedersen.

Det var derfor ikke overraskende en tilfreds Kasper Kurland, der efterfølgende evaluerede indsatsen.

– Det var en virkelig fed kamp og måske vores bedste i sæsonen. I hvert fald i top tre. Vores presspil i første halvleg var eminent. Det var noget af det bedste, vi har set i sæsonen, siger Kurland, der roser holdets moral efter det tidlige føringsmål til Silkeborg.

– Selvom vi kom bagud tidligt, viste vi høj moral, og vi sad med en god fornemmelse. Vi fik også svaret igen rimelig hurtigt og var i kontrol derefter. Det var jeg meget tilfreds med – igen en super god reaktion af holdet.

– Det er ikke mange gange, det lykkes for os at score fem mål i en kamp. Det er kun sket én gang tidligere i sæsonen, så det fortæller også noget om, at vores angrebsspil i dag var i top – både på grund af en fantastisk energi og super godt presspil, men også rigtig gode og lange momenter med bolden, hvor vi virkelig får modstanderen ud at løbe, hvilket vi også havde talt om inden. Så stor ros til drengene, lyder det fra Kurland, mens Nik og Jay’s ‘Vi vandt i dag’ buldrer ud af højtalerne fra U19-drengenes omklædningsrum.

Kampfakta:

FCN-SIF 5-2

0-1 (‘5) Asbjørn Bøndergaard
1-1 (‘25) William Kumado
2-1 (‘27) Mikkel Prasz Lejbowicz
3-1 (‘40) Magnus Munck Bjørnholm
4-1 (‘52) Conrad Harder
5-1 (‘68) Conrad Harder
5-2 (‘79) Niclas Holm Pedersen

Du kan se eller gense hele kampen på vores YouTube-kanal – klik her.

Næste kamp for U19-drengene er ude mod Vejle BK den 30. april klokken 12.30