50 år – vi hylder Kasper Hjulmand: Mennesket bag træneren

Kategorier

En 50 års fødselsdag er en helt særlig dag, og Kasper Hjulmand har en helt særlig plads i FC Nordsjælland. Derfor fortjener han en helt særlig hyldest netop i dag – knap 10 år efter at FC Nordsjælland vandt det danske mesterskab.

Kasper Hjulmand har betydet – og betyder stadig – meget for FC Nordsjælland. I anledning af hans 50 års fødselsdag satte vi derfor to andre store FCN-personligheder sammen til en snak om mennesket bag træneren.

– Kasper har haft kæmpe indflydelse på FC Nordsjælland. Både da han var her, men også i tiden efter. Han fyldte meget, da han var her. Han er én, der har meget på hjertet og interesserer sig for mere end bare lige det, han selv arbejder med. Alt fra spillestil til ledelsesstil og miljø, akademi og så videre. Det brugte han meget krudt på sammen med en masse andre dygtige mennesker, så han har betydet rigtig meget, og det er noget, alle sætter pris på. At han kom ind og satte vigtig del af dagsordenen her. At vi som klub også skulle fylde mere i det danske fodboldlandskab, lyder det fra bestyrelsesformand Jan Laursen.

I videoen ovenfor kan du høre, hvordan Jan Laursen og FCN-profil igennem seks år Patrick Mtiliga oplevede – og stadig oplever – Kasper Hjulmand.

Kæmpe tillykke med de 50 år, Kasper – fra hele FC Nordsjælland!