3 påstande om kvalifikationsspillet – med Hjortebjerg & Pedersen

Kategorier

Optakter til fodboldkampe er altid fulde af påstande og spådomme…

Vi tog derfor en række påstande om Superliga-holdets kommende slutspil med til cheftræner Flemming Pedersen og assistenttræner Frank Hjortebjerg – i videoen ovenfor kan du høre, hvad de svarede.

Der venter FCN-spillerne 10 kampe i Superligaens kvalifikationsspil. Den første opgave er udekampen mod OB på søndag, mens første hjemmekamp ligger en uge senere – søndag den 10. april i Right to Dream Park.

Allerede lørdag den 2. april spiller Kvindeliga-holdet i Right to Dream Park. Det er kl. 13.00 mod HB Køge.

Fast adgang fra kun 79 kr./md. – få første måned gratis

Billetsalget er i gang på billet.fcn.dk, men du kan også sikre dig fast adgang til alle opgør i både Superligaen og Gjensidige Kvindeliga fra kun 79 kr./md. med et kortabonnement* – til og med 30. april 2022 kan du endda få den første måned gratis ved at benytte denne rabatkode på billet.fcn.dk: FCN1MD

Tryk på abonnement og vælg din(e) foretrukne plads(er). Følg anvisningerne på skærmen og indtast rabatkoden, når du kommer til betalingen. Så får du den første måned til 0 kr.

>> Tryk her for at købe dit kortabonnement

* Binding: 6 måneder | min. pris: 395 kr. | opsigelse: Løbende måned + en måned

Hvad er et kortabonnement?

Det er kort sagt et sæsonkort på abonnement. Det vil sige, at du får fast adgang til alle liga- og pokalkampe i Right to Dream Park (både herre- og kvindeholdet), men i stedet for at betale for en hel sæson ad gangen, så betaler du et mindre beløb hver måned.

PRISER FOR SÆSONKORT PÅ ABONNEMENT

 

 

>> Tryk her for at købe dit kortabonnement

Har du spørgsmål? Så skriv endelig til os på kundeservice@fcn.dk.

Vi ses i Right to Dream Park!