SuperligaSurvey: Hjælp ligaen til en bedre stadionoplevelse

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Hvis du gerne vil have indflydelse på din klub og på udviklingen i 3F Superliga, skal du melde dig som deltager i SuperligaSurvey.

Til foråret gennemfører 3F Superliga nemlig sammen med hver enkelt klub endnu engang en af Danmarks største kundeundersøgelser, hvor tilskuere og fans kan komme til orde og være med til at påvirke stadionoplevelsen.

Gennem de sidste ti år har Superliga-klubberne brugt SuperligaSurvey til at få input til, hvordan vi kan forbedre oplevelsen på stadion, skabe en bedre dialog med vores fans og styrke vores markedsføring. Undersøgelsen har gennem årene vist klubberne, hvor vi har potentiale til at forbedre os kommercielt, og vi får mulighed for at teste ideer og konkrete tiltag i forhold til alt fra merchandise til stemningsskabende tiltag.

Undersøgelsen rummer en række generelle spørgsmål, som gør det muligt for klubberne at sammenligne sig med hinanden – og at følge udviklingen fra år til år. Folk på direktionsgangene og i de kommercielle afdelinger i klubberne er lige så store konkurrencemennesker som dem, der arbejder i den sportslige del. Derfor har muligheden for, at vi sammenligner os med de andre gennem SuperligaSurvey, løbende bidraget til, at klubberne har løftet deres niveau på tilskueroplevelsen.

Undersøgelsen giver også mulighed for, at hver enkelt klub kan stille spørgsmål direkte til vores egne tilskuere om specifikke tiltag eller ideer. Så her har du en chance for hjælpe os med at lave meget specifikke forbedringer.

Du melder dig som deltager her. Når du har tilmeldt dig, vil du i løbet af forårssæsonen modtage et spørgeskema, som du kan svare på. Der bliver naturligvis trukket lod om fine præmier blandt de deltagere, der gennemfører spørgeskemaet.