Overblik: Gode minutter for landsholdsspillerne

Kategorier

Foto: Lasse Lagoni / Gonzales Photo

Over den sidste uges tid har vi haft seks spillere fra vores 3F Superligatrup i aktion med deres respektive ungdomslandshold.

Du kan læse, hvordan det gik spillerne nedenunder.


Danmarks U21-herrelandshold:

Oliver Villadsen

Mads Bidstrup

Tirsdag aften var det danske U21-landshold i aktion, da de på hjemmebane mødte Belgien i EM-kvalifikationen. ‘Villa’ og ‘Bids’ fik henholdsvis 70 og 34 minutter i 1-1 kampen mod belgierne.


Finlands U21-herrelandshold:

Oliver Antman

Over den seneste uges tid har finnerne været i aktion to gange: En træningskamp mod Rumænien og en EM-kvalifikationskamp mod Kroatien.

I første kamp spillede vores 20-årige angriber 56 minutter i 2-1 nederlaget til Rumænien.

Modsat var EM-kvalifikationskampen mod Kroatien en bedre oplevelse, hvor finnerne fik alle tre point i form af en 3-2 sejr. Antman spillede alle 90 minutter i sejren.


Sveriges U21-herrelandshold:

Daniel Svensson

Modsat finnerne sikrede svenskerne sig ikke vigtige point i jagten på en plads i EM-slutrunden, da de på hjemmebane tabte 0-2 til Irland. Svensson kom ikke i aktion i kampen.


Danmarks U19-herrelandshold:

Andreas Gülstorff

Det danske U19-landshold missede kvalifikation til sommerens EM-slutrunde, da de tabte med 2-0 til Østrig samt spillede uafgjort 3-3 mod Spanien. Andreas Gülstorff spillede fuld tid i begge kampe.


Finlands U19-herrelandshold:

Leo Walta 

Maksim Stjopin (U19)

I den næste uges tid venter der vores to unge finner hele tre kampe på hjemmebane i EM-kvalifikationens Elite Round om en plads til sommerens EM-slutrunde.

Der var et tætpakket program for vores to finske U19-landsholdsspillere, da alle tre afgørende kampe i EM-kvalifikationen skulle spilles.

Ligesom det danskerne, missede finnerne også en plads til slutrunden, da de tabte de første to kampe til Belgien og Italien med henholdsvis 3-1 og 4-0.

Finnerne fik dog oprejsning i det sidste opgør mod Tyskland, som blev vundet med 1-0.

Walta og Stjopin startede inde i alle tre opgør.


Til slut skal der også lyde et stort tillykke til Ghanas A-herrelandshold, som i går sikrede sig en plads til VM-slutrunden i Qatar! Her har vores tidligere spillere, Mohammed Kudus, Kamaldeen Sulemana og Abdul Mumin, samt vores tidligere assistentrænere, Didi Dramani og Otto Addo, spillet en væsentlig rolle i kvalifikationen til slutrunden.