Moscato efter pokalexit: Fremtiden ser lovende ud

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjællands jagt på pokaltitlen sluttede lørdag eftermiddag. Efter to tætte kampe mod FC Thy-Thisted Q i semifinalen var det derfor en skuffet spillertrup og stab, der satte kurset hjem mod Farum – men også med stor optimisme for fremtiden.

Vi fangede cheftræner Carmelina Moscato efter lørdagens 1-0-nederlag, som betyder, at FC Thy-Thisted Q avancerer med samlet 3-1 (se kampfakta her).

– Der var mange følelser i spil efter kampen – især skuffelse, frustration og ærgrelse. Som trænerteam har vi bl.a. haft fokus på, at spillerne skal have hinandens ryg og holde sammen igennem gode såvel som dårlige tider, og det gør de. Vi ser, at alle giver alt, hvad de har, og at fremtiden ser lovende ud, lød det fra cheftræner Moscato.

– Det er svært at beskrive dagens indsats kort. Spillerne – over to kampe – gav alt, hvad de havde, for hinanden, staben og klubben. Fodboldmæssigt har de vist kæmpe fremgang i løbet af opstarten og i alle tre pokalkampe, og det vil vi bruge som brændstof for holdets videre udvikling.

– I dag formåede vi desværre ikke at få slutprodukt på de chancer, vi skabte, men det gjorde Thy-Thisted. Den skarphed blev afgørende. Vores måde at spille på udvikler sig hele tiden, og vi dominerer lange perioder af kampene både med og uden bold. I dag var samme billede. Vi skal op på hesten igen, og i næste uge begynder ligaen igen.

– Det vigtigste for os lige nu er at bakke hinanden op og have den rette mentalitet og robusthed til at fortsætte udviklingen som hold. Resultaterne skal nok komme – det er jeg sikker på.

FC Nordsjælland åbner ligaforåret med en udekamp mod HB Køge på fredag den 25. marts. Der er kickoff kl. 19.15.