Moscato efter første pokalsemifinale: Det motiverer os endnu mere

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

I dag spillede vi den første af to pokalsemifinaler mod FC Thy-Thisted Q, og selvom vi dominerede det meste af kampen, så måtte vi lide et 2-1 nederlag. Efter kampen var cheftræner, Carmelina Moscato, selvfølgelig skuffet over resultatet, men på samme tid gør dagens udfald, at spillerne nu vil være endnu mere motiveret inden næste weekends returopgør. 

– Jeg synes, at vi i store træk spillede en fin kamp. Vi dominerede det meste af kampen og kreerede flere store chancer, end Thy-Thisted gjorde. Så vi er selvfølgelig skuffede over ikke at udnytte de chancer, for vi burde helt sikkert have scoret mere end et mål i dag, siger Moscato og fortsætter:

– Ligesom i sidste weekend blev vi i dag også reduceret til 10 spillere, men igen i dag lod vi os ikke gå på, men fortsatte vores dominans, hvilket er et tydeligt tegn på spillernes vilje og gejst. 

Tydeligt, hvad der skal til i næste weekend.

– Modsat burde vi have håndteret deres pres bedre i dag. Det er vigtigt, at vi igennem hele kampen forbliver rolige på bolden, og i det aspekt manglede vi en del i dag. Så det kommer til at være et fokus i næste weekend. 

– Dette resultat kommer kun til at motivere os endnu mere. Vi ved, hvad vi har brug for i næste weekend, så nu kommer vi til at arbejde hårdt hele den kommende uge for præcis at opnå dette. 

Kampfakta: 

FCN – FCT

0-1 (‘19): Malene Sørensen

1-1 (‘36): Ashley Riefner

1-2 (‘75): Malene Sørensen

Hvis du missede dagens kamp, kan du se den i sit fulde drag HER

Næste weekends returopgør bliver spillet i Sparekassen Thy Arena og fløjtes i gang klokken 15.00.