Kurland efter sejr over FCK: En virkelig flot præstation

Kategorier

I sidste weekend fik vores U19-drenge revanche fra nederlaget i Horsens, da de hjemme i Right to Dream Park slog FC København med 3-1. Efter kampen var cheftræner, Kasper Kurland, også meget tilfreds med præstationen, hvor specielt arbejdsindsatsen var stærk. 

– Vi præsterer rigtigt flot i dag(lørdag, red.), det er der ingen tvivl om. 

– Vi jagter altid et stabilt og kontinuerligt højt niveau, men vi er også klar over, at på dette niveau kan præstationerne svinge en del, hvilket sidste weekend og denne weekend er et godt eksempel på. Sidste weekend var svær og meget lærerig for os, og derfor har vi arbejdet hårdt hele denne uge for at forbedre niveauet. 

– Men når det er sagt, så var dagens kamp helt anderledes, end den vi spillede i sidste weekend. 

– Vi vidste, at vi ville møde en rigtig god modstander. Derfor ville dagens præstation kræve, at vi i perioder ville løbe meget efter bolden – og det klarede spillerne fantastisk. 

– Det fik vi også kredit af, da flere af målene var på omstillinger. Generelt synes jeg, at vi scorede tre rigtig gode mål. Så jeg er meget tilfreds med dagens arbejdsindsats. 

God anden halvleg

– Der var dejligt at se, at vi formåede at spille en bedre anden halvleg på bolden, hvor vi fandt rummene og fik mere plads, end vi gjorde i første halvleg. FCK kom med et hårdt tryk i første halvleg, og det kunne vi ikke rigtig komme ud af. Men det gav noget styrke og moral, at vi var oppe 1-0 i pausen. 

– I pausen rettede vi nogle ting i vores pres, og det synes jeg løftede os en hel del.

– Det var meget ærgerligt, at vi ikke holder nullet. I en kamp som denne, skal vi holde nullet, så det var ikke godt nok. 

– Men generelt var det virkelig en fed oplevelse, og der er virkelig noget fra dagens kamp, som vi skal tage med os og bygge videre på fremover. Vi er det første hold til at slå FCK i denne sæson, så det var en stor præstation i dag, og vi er meget tilfredse.

Kampfakta:

FCN – FCK

1-0 (‘17): Magnus Munck

2-0 (‘58): Marco Bruhn

3-0 (‘72): Marco Bruhn

3-1 (‘90+): Orri Oskarsson

Du kan se højdepunkter fra dagens sejr ovenover. Hvis du gerne vil se hele kampen, kan du se den HER.

Næste opgør for U19-drengene er på lørdag, hvor FC Midtjylland gæster Right to Dream Park. Kampen fløjtes i gang klokken 13.00, og du kan se kampen på vores YouTube-kanal.