Kurland efter FCM-remis: Tydeligt, at vi er på rette vej

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I lørdags spillede vores U19-drenge 2-2 hjemme mod FC Midtjyllands ditto, hvor en scoring af Maksim Stjopin i det 87. minut sikrede os det ene point. Cheftræner, Kasper Kurland, ser tilbage på sidste weekends opgør med blandede følelser, men er på samme tid meget glad for den udvikling, holdet er igennem lige nu. 

– Vi kom for nemt bagud i to situationer, hvor vi var for flade i vores forsvarsspil. Det har vi selvfølgelig kigget på i denne uge, da det var for nemt for FCM at stikke bolden imellem vores bagkæde i de situationer, forklarer Kurland og fortsætter:

– Men ellers synes jeg, at vi spillede en god første halvleg. Vi var igen rigtig meget på bolden, så på den måde var kamp billedet meget det samme, som da vi sidst mødte dem. Denne gang var vi dog bedre til at kreere chancer, end vi var sidst, så det var tydeligt at se, at vi har haft fremgang i vores gennembrudsspil og afslutningsspil.

– Men måden, hvorpå vi kom tilbage i kampen og reducerede, var rigtig flot. Vi følte, at vi havde skabt chancer nok chancer til at få udlignet, og at det så kom til sidst, var rigtig fedt for drengene.

– Så jeg synes, at det er tydeligt, at vi er på rette vej. Vores spil bliver mere og mere sammenhængende. Så nu gælder det om for os at holde det høje niveau, vi har vist i de sidste par kampe. Der er stor konkurrence i gruppen, så vi går en fed tid i møde.

Kampfakta:

FCN – FCM

0-1 (‘11): Valdemar Andreasen

0-2 (‘20): Victor Lind

1-2 (‘28): Lucas Høgsberg

2-2 (‘87): Maksim Stjopin

Du kan se højdepunkter fra lørdagens opgør HER.

Udekamp mod OB kræver et højt niveau

På lørdag skal vi igen i aktion, når vi tager turen til det fynske, hvor OB er værter. Kurland forudser en spændende kamp mod en god modstander:

– Det bliver en god udfordring for os. OB har gjort det godt, selvom de ikke har fået resultaterne med sig. De har en god udvikling i deres spil, så det er klart, at vi skal ramme et højt niveau igen.

– Vi skal vise det gode forsvarsspil, vi viste imod FCK. Og så skal selvfølgelig sørge for at få omsat vores store boldbesiddelse til store chancer – det er dét, det handler om og det er noget, vi arbejder stenhårdt på. Selvfølgelig er det noget individuelt i præcis det, men det handler mere om det kollektive og gøre det rigtige på det punkt.

– Så vi glæder os til endnu et spændende opgør.

Lørdagens kamp mod OB fløjtes i gang klokken 12.30.