Ivan Mesik til Norge på leje

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

FC Nordsjælland har indgået en lejeaftale med Odds BK, hvor forsvarsspilleren Ivan Mesik tilbringer resten af 2022 i den bedste norske række.

Da Ivan Mesik for to år siden kom til FC Nordsjælland, etablerede han sig hurtigt i Superliga-truppen med en del spilletid til følge. Efterfølgende blev spilletiden dog mindre for den slovakiske forsvarsspiller, som derfor tog til norske Stabæk i sommer for at få kampminutter i benene hen over efteråret.

Ivan Mesik og den sportslige ledelse er blevet enige om at forsøge at gentage succesen. Den 20-årige forsvarsspiller returnerer derfor til Eliteserien i Norge indtil udgangen af 2022, hvor han vil være en del af Odds BK.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– I sommer lagde vi en plan for Ivan, der skulle sikre ham spilletid på højt niveau, så han kunne fortsætte sin udvikling. Derfor lavede vi en aftale for efteråret med Stabæk, hvor Ivan var en fast del af Stabæk-holdet med mange kampe som resultat.

– Med den øgede konkurrence i FC Nordsjælland blev vi enige om at kigge efter en lignende løsning for foråret, så Ivan kan få endnu mere erfaring og komme endnu stærkere tilbage. Det er derfor glædeligt, at vi nu har indgået en lejeaftale med Odds BK.

– Vi er enige om, at Ivan har brug for fast spilletid for at tage de næste skridt i sin udvikling, og vi ser aftalen med Odds BK som en god løsning for alle parter, hvor Ivan kan bygge videre på de skridt, han tog i Norge i efteråret. Vi glæder os til at følge ham og Odds BK i den kommende tid.

Ivan Mesik:

– Jeg er rigtig glad for igen at kunne vende tilbage til Norge, hvor jeg i efteråret havde en god oplevelse i Stabæk. Spilletid er førsteprioritet for mig lige nu, så derfor føler jeg, at dette er et vigtigt skridt for mig i min udvikling. Jeg ser frem til at komme i gang i Odds og til at sæsonen starter.

– Jeg tror på, at dette ophold vil styrke mig og gøre, at jeg kommer endnu stærkere tilbage til FCN.