Hjortebjerg efter Reserveliga-nederlag: Godt spil og højt tempo

Kategorier

Tirsdag eftermiddag var der atter bold i Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland tørnede sammen med Brøndby IF i Reserveligaen.

Gæster kom hurtigt foran på et hovedstød af Andrija Pavlovic, og næsten lige så hurtigt fik Simon Adingra udlignet. I anden halvleg gjorde Brøndby IF’s Mathias Kvistgaarden og Oskar Fallenius det til 2-1 og 3-1 – du kan se alle målene ovenfor.

FCN-assistenttræner Frank Hjortebjerg stod i spidsen for de rødgule, og selvom han på ingen måde bryder sig om at tabe, var der flere positive ting at tage med fra indsatsen, fortæller han.

– Generelt var den en rigtig fin Reserveliga-kamp i et fornuftigt tempo, selvom vi tabte 3-1. Jeg kunne godt savne, at vi kunne bruge vores boldbesiddelse endnu mere effektivt og blive endnu farligere. Vi har bolden lidt for meget på forsiden af deres pres, lidt ligesom da vi mødte dem i Superligaen, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

– I anden halvleg vi fik presset dem rigtig godt, synes jeg, og vi fik gjort det svært for dem at skabe noget i etableret spil. Til gengæld var de farlige på omstillinger, og vi gav dem nærmest et par mål i nogle situationer, hvor de straffede os meget dygtigt og effektivt. Det var unødvendigt. Ellers synes egentlig, at det var en halvleg, hvor vi var ovenpå og spillede godt i højt tempo.

Lykkedes med at holde intensitet og tempo

– En af målsætningerne for kampen var, at vi ikke skulle have nogen perioder, hvor det går lidt i dødvande, og at det hele bliver for statisk og langsomt. Og jeg synes, at drengene lykkedes med at holde intensitet og tempo i spillet fra start til slut. Det er vigtigt i forhold til at få noget ud af de her Reserveliga-kampe, og at den enkelte spiller kan udvikle sig og have en chance for at være så klar til Superligaen som muligt, når den mulighed byder sig.

– Så alt i alt er vi trætte af at tabe 3-1. Det var ikke kampbilledet, synes jeg. Men vi er tilfredse med at spille en Reserveliga-kamp med et godt udbytte på de andre parametre.

FC Nordsjælland – Brøndby IF

8’ 0-1 Andrija Pavlovic
17’ 1-1 Simon Adingra
66’ 1-2 Mathias Kvistgaarden
67’ 1-3 Oskar Fallenius