Flot sejr i Reserveligaen

Kategorier

Foto: FCN

I dag var vi tilbage i aktion i Reserveligaen, da vi på udebane slog FC København med 2-0. Begge mål faldt i anden halvleg, hvor først Simon Adingra var på pletten og senere hen gjorde William Kumado ham kunsten efter.

Dagens kamp var generelt præget af høj intensitet og fine sekvenser på bolden. Første halvleg endte uden mål og de helt store chancer, men i anden halvleg kom der derimod mere gang i tingene i felterne. 

Allerede i det første minut havde vi en stor chance for at bringe os foran, men afslutningen strøg lige forbi mål. Otte minutter senere var Simon Adingra dog på spil i venstresiden, hvor han, efter fint forarbejde af Lasso Coulibaly, bragte os foran med 1-0 på en flot afslutning i det lange hjørne. 

I det 79. minut udbyggede William Kumado føringen på 2-0, da han var hurtig over en retur fra Kalle Johnsson i FCK-målet og kunne nemt trille bolden i mål. 

Udover den fine sejr, så var assistenttræner, Frank Hjortebjerg, også tilfreds med dagens præstation: 

– Det var en god kamp, hvor jeg synes, at vi var det bedste hold. I vores defensiv gjorde vi det svært for dem. Det gjorde, at de spillede mange lange bolde, som vi også håndterede fint og fik sat spillet derefter, siger Hjortebjerg og fortsætter: 

– Vi formåede at sætte mange fine angreb op. Vi kunne godt tænke os, at vi havde endnu flere længere sekvenser på bolden med nogle store chancer til følge, men vi scorede trods alt to mål i dag, så det kan vi ikke være så utilfredse med. Vi skabte også lidt mere, end vi gjorde mod dem i søndags.

– Vi vil gerne give spillerne nogle minutter i benene inden deres friweekend i forbindelse med landskampspausen – hvilket vi lykkedes med. Spillerne gav den gas og vi spillede en kamp, hvor vores udtryk var tydeligt fra start til slut, så vi fik bestemt det ud af kampen, som vi ville, afslutter vores assistenttræner. 

Kampfakta:

FCN – FCK

0-1 (‘53): Simon Adingra

0-2 (‘79): William Kumado