Flot første time i Reserveliga-sejr

Kategorier

Tirsdag eftermiddag spillede vi vores anden Reserveliga-kamp i dette forår, da Lyngby Boldklub var på besøg. Efter en flot første time kunne vi trække og sejrrigt ud af opgøret med 3-1. 

Tre flotte mål i første halvleg sikrede os i dag en fin 3-1-sejr hjemme mod Lyngby Boldklub i Reserveligaen. Efter kampen var assistenttræner Frank Hjortebjerg glad for de første 60 minutter, men slet ikke med de sidste 30 minutter, som ikke var gode nok. 

– Jeg synes, at det var en rigtig god første halvleg med nogle rigtig flotte mål. Ligesom i sidste uge mod FCK kom dagens mål også ud af situationer, som vi gerne vil i – så det var rigtig fedt at se. 

– I anden halvleg startede vi okay, men den sidste halve time kan vi ikke være tilfredse med. Tempoet blev for langsomt og generelt manglede vi en del i de sidste 30 minutter. Vi fik stadig skabt nogle okay chancer, men det var alligevel ikke godt nok. Vi vil gerne bruge disse reserveholdskampe til at spille ud over stepperne og få en masse tempo i det, så vi får meget ud af kampene. 

– Så det var 60 gode minutter og 30 mindre gode. Men vi vandt, og det er vi selvfølgelig glade for. 

Kampfakta:

FCN – LBK

1-0 (‘5): Jonathan Amon

1-1 (‘30): Christian Jakobsen

2-1 (‘33): Mohamed Diomande

3-1 (‘39): Rocco Ascone

Du kan se højdepunkter fra dagens kamp i videoen ovenfor. Hvis du missede kampen, kan den også ses i sit fulde på vores YouTube-kanal.