Flemming P. efter comeback-sejren: Fantastisk mentalitet

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Forløsningen var tydelig, da vi i går hev alle tre point med hjem fra Aarhus med en sejr på 3-2. Efter kampen var det også tydeligt på vores cheftræner, Flemming Pedersen, at kampen betød meget for hele truppen.

– Jeg står med en følelse af stolthed på holdets vegne. For det var en holdindsats. Selvom det er et ungt hold, så har de en fantastisk mentalitet. Det viser de i dag med det mod, de spiller med.

– Vi er stadig ikke tilfredse med, at vi ikke producerer flere chancer i forhold til den boldomgang, vi har, og så fik vi en forfærdelig start på anden halvleg ved at forære dem et mål. Men det påvirkede ikke spillerne. De spillede videre, og det er jeg stolt af. Det er et udtryk for den ro, kultur og det sammenhold, der er i vores hverdag. Det viser sig i dag i form af en god præstation. Ikke fremragende, for vi har større forventninger til os selv, men en god, solid præstation og en fantastisk mentalitet. Vi hviler i os selv, og vi lader os ikke slå ud. Vi ved, hvad vi kan.

– Vi har talt om, at vi gerne vil se vores indskiftede gøre en forskel. Det så vi mod Randers, hvor det dog ikke resulterede i scoringer, og vi ser det igen i dag. Alle er meget vigtige på holdet.

Ros til fansene og et kig frem mod fredag

– Det var en fornøjelse at kunne gå ned til fansene efter sådan en kamp, for dem tænker vi jo altid på. De har rigtig mange følelser, og ligesom os har de tørstet så længe efter en sejr. Nu fik vi den endelig – og så endda i Aarhus på en mandag aften. Det er bare fedt.

– Drengene forbereder sig allerede til kampen på fredag. De får tanket op ved at spise og drikke, sådan at vi er topklar. Det bliver en benhård kamp, og vi håber på en kæmpe opbakning fra vores fans i Right to Dream Park.

På fredag går det løs igen, når vi hjemme i Right to Dream Park tager imod SønderjyskE klokken 19.00. Så skynd dig ind på billet.fcn.dk og køb din billet. Udover særpris på billetter, vil der også være gang i vores Fanbar. Du kan læse mere om netop dette HER.