FCN og Brianne Reed forlænger kontrakten

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

FC Nordsjælland og forsvarsprofil Brianne Reed er blevet enige om en kontraktforlængelse.

Brianne Reed kom til FCN i 2019, hvorfor den amerikanske forsvarsspiller snart kan fejre et tre-års-jubilæum i Farum. 27-årige Reed har længe været en af de bærende kræfter på klubbens Gjensidige Kvindeliga-hold, særligt i denne sæson, hvor “Bri” har været på månedens hold to ud af fire mulige gange i efteråret.

Nu har parterne skrevet under på en ny aftale.

Brianne Reed:
– Jeg er meget glad for at underskrive en ny kontrakt med klubben. Jeg har efterhånden forlænget med FC Nordsjælland et par gange nu, og hver gang giver det mig et kæmpe boost af glæde. Jeg har lagt mange timer og hårdt arbejde her, og jeg vil gerne se, hvor meget jeg kan vokse og udvikle mig – både personligt og med holdet.

– Jeg føler, at jeg stadig har nogle ting, jeg skal gøre færdigt. Vi har fået et nyt trænerteam, og vi udvikler os hele tiden som hold, så der er stadig masser af arbejde og oplevelser at hente her, og jeg vil gerne være en del af den udvikling.

– Vi sigter helt sikkert efter at få en ny pokaltitel med hjem til klubben, og vi vil også gerne klatre længere op i tabellen og være med i top-3. Der venter os hårdt arbejde, men jeg er sikker på, at vi er på rette vej.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:
– “Bri” har spillet et særdeles flot efterår i vores forsvarskæde, hvor vi også holdmæssigt har præsteret rigtig godt defensivt. Derfor var det helt oplagt for os at forlænge aftalen med hende.

– Fra allerførste dag har hun sat et stort aftryk i klubben og på holdet. Også udenfor kridtstregerne har hun smittet os alle med hendes positive væsen og store arbejdsomhed, hvilket hendes rolle i vores kommercielle afdeling også afspejler. Alt i alt glæder vi os meget over, at “Bri” også har været interesseret i en ny kontrakt, så vi kan fortsætte rejsen sammen.

Brianne Reed har spillet 68 kampe for FCN, og er den spiller i Kvindeliga-truppen, der har spillet flest kampe med Tigeren på brystet.