Fastelavnsfest i lokalområdet

Kategorier

Der blev i lørdags fejret fastelavn i stor stil, da vi besøgte Farum Bytorv og Super Brugsen i Lynge. hvor både glade børn og forældre var mødt op. 

Lørdag formiddag lød det første tøndeslag, da fastelavnsfesten blev skudt i gang.

Tøndeslagningen for 0-5 årige indledte en dag fyldt med smil og krammere til tigeren Timba, som sluttede sent på eftermiddagen foran Super Brugsen i Lynge.

Allerede inden dørene blev åbnet og fastelavnsfesten skudt i gang, ventede mange forventningsfulde børn på, at festlighederne skulle starte. Det var noget, der vakte begejstring hos centerchef i Farum Bytorv, Kenneth Barenholdt, da han blev spurgt ind til, hvad det betød for ham at kunne være med til at trække så mange lokale borgere til:

– Det betyder selvfølgelig meget for os. Vi elsker, når vi kan tiltrække vores borgere i Bytorvet – specielt når det er arrangementer som dette, hvor vi åbner dørene for glade børn. Det har været en god dag, hvor vi alle har haft en god tid.

Efter at de sidste slag var slået, og de sidste krammere uddelt, gik turen til Lynge. I takt med at vejrguderne begyndte at holde forår, tog tilstrømningen af mennesker fart. En masse flotte udklædninger prydede bybilledet. Arbejdernes Landsbank havde sponsoreret slik, tønder og fastelavnsboller til de fremmødte, samt en oppustelig dartskive, hvor man kunne afprøve sin præcisions-evner.

Souschef for Super Brugsen Lynge, Emilie Jerndal Carlsen, var også tilfreds med arrangementet:

”Det er fedt med så meget byliv i Lynge, og det er fedt med så mange børn og voksne, der deltager, når vi afholder arrangementer. Så vi er meget tilfredse.”

Se en kort stemningsvideo fra lørdagens arrangementer ovenover.