Dudek inden afgørende semifinale: Vi har alt at spille for

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

I morgen spiller vi anden semifinale mod FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindepokalen, og efter nederlaget i sidste weekend hjemme i Right to Dream Park skal vi ud at jagte kampen. Præcis dette er vores unge højreback, Nikoline Dudek, helt klar over og ved, at vores gode offensiv bliver vigtig i morgen.

Når det i morgen går løs mod FC Thy-Thisted Q i den anden af to semifinaler i Gjensidige Kvindepokalen, så vil kun en sejr være nok, da vi tabte første opgør hjemme i Right to Dream Park med 2-1.

På trods af nederlaget i sidste weekend, præsterede vi i store dele af kampen meget fint. Derfor føler vores nummer 22, Nikoline Dudek, heller ikke, at vi skal ændre på meget inden morgendagens kamp.

– Vi har forsøgt at holde den samme tråd, som vi havde til den første kamp i sidste weekend, da vi synes, at vi får brug for mange af de samme ting i morgen. Vi dominerede spillet i store dele af kampen i sidste weekend, så derfor føler vi ikke, at vi skal ændre på en masse, fortæller Dudek og sætter nogle ord på de ting, som vi alligevel skal gøre bedre i morgen:

– På samme tid er der selvfølgelig nogle ting i vores spil, som vi skal gøre bedre, end vi gjorde sidst. Vi ved, at Thisted er rigtig gode i deres offensive omstillinger, så i de situationer skal vi være meget skarpe og sørge for at få lukket ned for deres offensive spillere. Udover det, havde vi i sidste uge også lidt problemer i vores opbygningsspil mod deres pres, hvor vi gav bolden væk for let, hvilket vi selvfølgelig har arbejdet på i ugen, så vi kan bibeholde vores ro i spillet og dermed spille os ud af deres pres.

– Men vi glæder os rigtig meget til kampen i morgen, da vi har alt at spille for. Det er Thisted, der har noget at forsvare, så vi skal bare brage igennem fra start og spille vores hurtige, offensive spil. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vi kommer fra kampen med et godt resultat, afslutter Dudek.

Morgendagens semifinale fløjtes i gang klokken 15.00 i Sparekassen Thy Arena.