10 slutspilskampe i vente: Få den første måned til 0 kr.

Kategorier

Så er der lige straks slutspil på programmet. Slutspil i flertal.

Der venter nemlig fem Superliga-kampe for herrerne og fem Kvindeliga-kampe for kvinderne hjemme i Right to Dream Park – og de har brug for al den opbakning, de kan få, i jagten på at rykke op i tabellerne.

Du kan sikre dig fast adgang til alle opgørene fra kun 79 kr./md. med et kortabonnement* – til og med 30. april 2022 kan du endda få den første måned gratis ved at benytte denne rabatkode på billet.fcn.dk: FCN1MD

Tryk på abonnement og vælg din(e) foretrukne plads(er). Følg anvisningerne på skærmen og indtast rabatkoden, når du kommer til betalingen. Så får du den første måned til 0 kr.

>> Tryk her for at købe dit kortabonnement

* Binding: 6 måneder | min. pris: 395 kr. | opsigelse: Løbende måned + en måned

Hvad er et kortabonnement?

Det er kort sagt et sæsonkort på abonnement. Det vil sige, at du får fast adgang til alle liga- og pokalkampe i Right to Dream Park (både herre- og kvindeholdet), men i stedet for at betale for en hel sæson ad gangen, så betaler du et mindre beløb hver måned.

PRISER FOR SÆSONKORT PÅ ABONNEMENT

 

 

>> Tryk her for at købe dit kortabonnement

Har du spørgsmål? Så skriv endelig til os på kundeservice@fcn.dk.

 

HVILKEN PLADS BØR JEG VÆLGE?

Stemningsafsnittet med ståpladser:

Det er her, du skal stå, hvis du elsker at synge, heppe, hoppe og juble. Stemningstribunen er nemlig holdets 12. mand, som støtter gennem stående og verbal opbakning. De fleste på denne tribune er trofaste sæsonkortholdere ledt an af vores fanklub, Wild Tigers, samt fansene fra Red Zone, som har støttet klubben igennem flere år. Derfor er der også et stærkt socialt sammenhold mellem fansene, som gerne mødes inden kampstart.

Stemningsafsnittet med ståpladser er placeret bag det ene mål på KASA-tribunen i sektion D3. 

Stemningsafsnittet med faste siddepladser:

Er du til stemning og fest, men samtidig også gerne vil være sikret en fast siddeplads til alle hjemmekampe, så er det her afsnittet for dig! Som noget nyt har vi, efter god dialog med de stemningsskabende fans, til denne sæson valgt at gøre KASA-tribunen (D) til faste pladser. Så kan du selv vælge, om du vil sidde helt tæt på ståafsnittet og tage aktiv del i stemningen, eller om du vil lidt længere ud på fløjen.

Stemningsafsnittet med faste siddepladser er placeret bag det ene mål på KASA-tribunen (D), hvor sektionerne D2 & D4 er tættest på ståafsnittet, og D1 samt D5 er de yderste sektioner. 

Familieafsnittet:

Skal I på stadion som familie med lidt mindre børn, og ønsker I at sidde og nyde kampen lidt på afstand fra stemningsafsnittet, så er familieafsnittet på A-tribunen lige noget for jer!
Afsnittet er placeret på langsiden i sektionerne A0 & A1, og her vil I både have godt udsyn til det der sker på banen, samt være tætte nok på stemningsafsnittet til at kunne nyde atmosfæren og selv tage del i den. 

Øvrige afsnit:

I sektionerne A4 & A5 på A-tribunen får du godt udsyn til holdets præstationer på banen, og du kommer i selskab med en stor del af vores loyale sæsonkortholdere, der har været at finde på lægterne i mange år. Her vil der helt sikkert være en god historie gemt hos sidemanden – og der er altid plads til at ytre sig højlydt i løbet af kampen.

På Unisport-tribunen (C) i sektionerne C4 og C5 vil det ligeledes være muligt at forny eller erhverve sig en plads. Dog håber vi naturligvis at kunne samle så mange af jer som muligt i de samme sektioner, så overvej endelig om en af ovenstående sektioner er noget for dig.

Vi ses i Right to Dream Park!