UDSOLGT: Ikke flere billetter til FCN-BIF

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

Så røg de sidste billetter til dagens Superliga-opgør mod Brøndby IF. Dermed kan vi melde forårspremieren i Right to Dream Park udsolgt.

Der er kickoff kl. 16.00, men allerede fra kl. 13.00 vil der være gang i aktiviteterne på og omkring stadion. FCN Shoppen er blevet renoveret og står knivskarp med en række nye produkter på hylderne. Den åbner tre timer før kickoff – det samme gælder den helt nye Fanbar, som du finder i det gamle Club FCN under hotellet med indgang bag KASA-tribunen.

Arbejdernes Landsbank Fanzonen åbner kl. 14.00 med masser af sjov for børnene og hygge for de voksne.

God kamp!

OBS❗️ BIF-fans er ikke tilladt i andre sektioner end udebaneafsnittet. Har du som BIF-fan fået købt billet til andre sektioner, kan du få refunderet billetten kl. 14-15 hos vores servicemedarbejdere, der vil kunne findes ved udebaneafsnittet.
 
Vi gør ligeledes opmærksom på, at personer, der udviser tilhørsforhold til udeholdet i andre sektioner end på udebaneafsnittet via påklædning, adfærd eller lignende, vil blive bortvist uden refusion af billetten.