Torsdag: Lysanlægget testes i Right to Dream Park

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjællands stadion Right to Dream Park før træningskampen mellem FC Nordsjælland og Viborg FF i Right to Dream Park d. 22.01.2021.

Søndag går det løs i forårspremieren mod Brøndby IF, men allerede torsdag aften vil Right to Dream Park lyse op. I tidsrummet kl. 19:45-22:00 vil der således blive gennemført en obligatorisk test af hele lysanlægget.

Godt nok er det kun lyset, der skal i aktion torsdag aften, men søndag kl. 16:00 trækker Superliga-spillerne atter i kamptøjet – og hvis du vil med, kan du købe din billet her. Bemærk, at det af sikkerhedsmæssige årsager til denne kamp kun er muligt at købe billet for personer, som tidligere har købt billet til FCN-afsnit i Right to Dream Park.

Til gengæld er der åbent salg til opgøret ugen efter – søndag den 27. februar – hvor Randers FC kommer på besøg.