Reserveligaen skudt i gang med flot sejr – se målene her

Kategorier

Mandag eftermiddag sparkede vi Reserveligaen i gang igen, da FC København gæstede Right to Dream Park. Og det blev en fin start, da vi efter tre flotte mål trak os sejrrigt ud af opgøret. 

I dag fik vi startet dette års Reserveliga op med en 3-0-sejr over FC København. Simon Adingra bragte os foran 1-0 med et flot spark i det lange hjørne efter 22 minutter. Otte minutter inde i anden halvleg var Adingra på spil igen, da han, efter en flot assist fra Rocco Ascone, gjorde det til 2-0. Med tre minutter tilbage opsnappede Jonathan Amon en bold på FCK’s halvdel, hvorefter han udplacerede Kalle Johnsson i FCK-målet og gjorde det til slutresultatet 3-0.

Efter kampen var assistenttræner Frank Hjortebjerg meget tilfreds med dagens præstation, hvor spillerne viste et rigtig flot udtryk.

– Det var en rigtig, rigtig god kamp. Spillerne fik meget ros i omklædningsrummet efter kampen for en helstøbt indsats.

– Defensivt formåede vi at holde en god struktur. De havde svært ved at spille igennem os og derved skabe chancer. Vi vandt mange bolde, hvilket resulterede i nogle gode, offensive omstillinger.

– Offensivt synes jeg, at vi var gode til at få flyttet dem rundt i deres defensive organisation, og vi spillede godt igennem dem. Som kampen skred frem, fandt vi også nogle gode positioner og ramte dem dermed i mellemrummet. Det gjorde meget ondt på dem i forhold til den struktur, som de presser med. Det er ikke altid nemt mod dem, men i dag lykkedes vi godt med det.

– Vi skabte mange fine chancer, så vi kunne selvfølgelig godt have tænkt os, at vi havde scoret endnu flere mål. Men de mål, vi scorede, ligner meget mål, som vi gerne vil score – forstået på den måde, at det kommer fra en god struktur og noget, vi arbejder på i træningspassene. Så det var godt at se det forløst i dag.

– Derudover var der mange gode, individuelle præstationer, og det var en god indsats holdmæssigt. Så vi er meget stolte af drengene, som viste et flot udtryk.

Gensyn med Amon

I løbet af kampen fik vi også et gensyn med Jonathan Amon, der fik comeback under træningslejren i Spanien. I dagens Reserveliga-opgør mod FC København blev han skiftet ind med omkring 20 minutter tilbage på uret. I tillæg så vi også flere gode minutter fra nyankomne Rocco Ascone, som igennem kampen satte sig fint på tingene.

– Johnny har været i aktion i et par kampe i dette kalenderår, og det er skønt, hver eneste gang vi kan have ham med. Han viste nogle fine ting frem og scorede også et fint mål.

– Rocco spillede 70 gode minutter. Han var hjulpet godt på vej af holdkammeraterne omkring ham, hvor specielt Jaxe hjalp ham meget med positionerne og fik justeret godt i holdet. Så det var også dejligt at se ham i aktion.

Kampfakta:

FCN – FCK

1-0 (’22): Simon Adingra

2-0 (‘53): Simon Adingra

3-0 (‘87): Jonathan Amon

Du kan se højdepunkter fra dagens kamp i videoen ovenfor. Hvis du missede kampen, kan den også ses i sit fulde på vores YouTube-kanal.

Næste kamp i Reserveligaen er tirsdag den 1. februar, hvor Lyngby Boldklub kommer på besøg.