Overblik: Sådan gik det landsholdsspillerne

Kategorier

Foto: Gonzales Photo

Over den sidste uges tid har vi haft et fint antal spillere afsted med diverse landshold. Nedenunder kan du læse en opdatering fra de forskellige hold. 

Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Møller Kühl

Kühl spillede 62 minutter i Danmarks 0-1-nederlag til Italien ved Algarve Cup i Spanien. På grund af coronasmitte i truppen, trak landsholdet sig fra de resterende kampe og måtte derfor nøjes med den ene kamp. 

Dominikanske Republiks A-kvindelandshold:

Brianne Reed

‘Bri’ var endnu en gang i aktion for den Dominikanske Republik, hvor der ventede to vigtige kampe i jagten på kvalifikation til Gold Cup. 

Begge kampe blev vundet komfortabelt med 4-0 og 9-0 mod henholdsvis Caymanøerne og Bermuda. Reed spillede fuld tid i begge kampe. 

Rumænske A-kvindelandshold: 

Adina Sabina Giurgiu

Det rumænske A-kvindelandshold har over de sidste par dage være i aktion mod Østrig og Nordirland. Første opgør mod østrigerne blev tabt med 6-1, men i går kom rumænerne tilbage på sporet, da de slog nordirerne med 1-0. 

På grund af en mindre skade kom Adina ikke i aktion for sit hjemland. 

Danmarks U19-herrelandshold:

Andreas Gülstorff

Onsdag spillede de danske U19-drenge mod Ungarns ditto. Danskerne gik til pause foran 2-0, men tre mål af ungarerne i anden halvleg vendte kampen på hovedet til slutresultatet 2-3. ‘Andy’ startede i målet for Danmark og spillede 60 minutter.

Danmarks U19-kvindelandshold: 

Nikoline Dudek

Emilie Byrnak

Karen Linnebjerg

Olivia Thorndahl

U19-kvindelandsholdet var samlet til en træningsturnering i Estepona, Spanien, hvor de fire ovennævnte var involveret. 

I første kamp tabte danskerne 3-0 til Frankrig, hvor Dudek, Byrnak og Linnebjerg alle var i startopstillingen.

I den anden og sidste kamp stod danskerne overfor England. Her var specielt Dudek på spil, da hun udlignede til 1-1 i det 53. minut. Englænderne fik dog scoret endnu en gang, og dermed måtte danskerne lide endnu et nederlag. I kampen var alle vores fire spillere i aktion: Dudek, Byrnak og Linnebjerg var alle tre med fra start, og i pausen blev Thorndahl skiftet ind.