Landsholdsoverblik: Tre tager på A-tjeneste

Kategorier

Foto: Gonzales Foto

Der er endnu ikke gang i turneringskampene i Gjensidige Kvindeliga, men til gengæld skal flere fra FC Nordsjællands kvindeseniortrup på landsholdstjeneste.

Brianne Reed, Kathrine Kühl og Adina Sabina Giurgiu skal samles med deres respektive A-landshold, og så er der en række FCN-spillere, der skal med U-landsholdene.

Danmarks A-kvindelandshold:

Kathrine Kühl

Kathrine Kühl skal en tur til Algarve Cup i Portugal, hvor Italien og Sverige venter henholdsvis den 16. og 18. februar.

Dominikanske Republiks A-kvindelandshold:

Brianne Reed

Brianne Reed er også udtaget til to kampe – dog med den Dominikanske Republiks A-kvindelandshold. De møder Bermuda og Caymanøerne i VM-kvalifikationen.

Rumænien A-kvindelanshold: 

Adina Sabina Giurgiu

Adina Giurgiu er udtaget de to kommende kampe for det rumænske landshold, hvor de skal møde Østrig og Nordirland henholdsvis den 20. og 23. februar.

Danmarks U19- og U17-kvindelandshold:

Nikoline Dudek
Emilie Byrnak
Karen Linnebjerg Knudsen
Jóhanna Sørensen
Clara la Cour
Emilia Asgeirsdottir

U19-kvindelandsholdet samles til en træningsturnering i Estepona, Spanien, den 14.-23. februar, hvor vi er repræsenteret med hele tre FCN’ere –Nikoline Dudek, Emilie Byrnak og Karen Linnebjerg – som alle er en fast del af vores Gjensidige Kvindeliga-trup. De møder Frankrig og England henholdsvis den 20. og 22. februar.

U17-kvindelandsholdet har ligeledes tre FCN-navne i truplisten. Det drejer sig om Jóhanna Sørensen, Clara la Cour og Emilia Asgeirsdottir, der kan se frem til to venskabskampe mod Tyskland. De spilles den 18. og 21. februar.