Kurland efter svær weekend: Vi skal arbejde på vores relationer i holdet

Kategorier

Foto: Noah Thilemann

I lørdags røg vores U19-drenge ind i hårdt nederlag mod AC Horsens på 3-1. Ikke overraskende var U19-cheftræner, Kasper Kurland, meget skuffet over kampen, hvor vi havde meget svært ved at bryde Horsens’ lave defensiv ned. 

– Vi er bestemt ikke tilfredse med, at vi tager derover og taber. 

– Vi havde igen bolden rigtig, rigtig meget, og der er også en grund til, at vi er et af de hold i ligaen med allermest boldbesiddelse – og det ved modstanderen også godt. Det indstiller de sig selvfølgelig også på, hvilket betyder, at vi tit møder en modstander, som står meget lavt, og det har vi haft svært ved at håndtere. 

– Vi har ikke været på det nødvendige niveau i forhold til det relationelle, samarbejdet mellem spillerne og timingen, og derfor har vi for få åbne chancer. Det betyder, at der ikke skal meget til, for at vi kommer bagud. I lørdags indkasserede vi to mål direkte på hjørnespark, og det gør det selvfølgelig meget svært for os. 

– Deres to mål kom efter en første halvleg, hvor vi ikke skaber nok og havde vi været foran der, så havde billedet været et helt andet. 

– Så metaforisk set, ligger bolden fuldstændig på vores egen banehalvdel i forhold til, at vi selv skal forbedre vores spil og blive endnu dygtigere. Vi går ind i en tid, hvor vi virkelig skal have styrket relationerne i holdet. Det er der en masse god læring i og vi kommer helt sikkert til at skabe bedre resultater, end vi så i sidste weekend. 

Kampfakta:

ACH – FCN

1-0 (‘49): Selius Gindeberg 

2-0 (‘58): Selius Gindeberg

3-0 (‘69): Asbjørn Gaarde

3-1 (‘74): Maksim Stjopin

Du kan se højdepunkter fra kampen HER.

Ny udfordring på lørdag mod FCK

På lørdag er vores U19-drenge tilbage i Right to Dream Park, når vi tager imod ligaens tophold, FC København. Ifølge Kurland venter der en spændende opgave, hvor der er brug for, at vi stepper op i forhold til præstationen mod Horsens.  

– Vi skal møde rækkens suveræne tophold, som har set meget stærke ud gennem hele sæsonen. Så det bliver en kamp, hvor vi virkelig skal sætte spillet godt sammen. Det bliver en fed udfordring og en meget lærerig kamp, så det glæder vi os meget til.

Lørdagens kamp fløjtes i gang klokken 13.00 og du kan se kampen på vores YouTube-kanal