Ibrahim Sadiq til Sverige

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

FC Nordsjælland har indgået en aftale med BK Häcken i den bedste svenske række.

Ibrahim Sadiq kom til FC Nordsjælland i 2018 fra Right to Dream-akademiet i Ghana og fik sin debut i 3F Superligaen allerede samme sommer.

”Ibra” blev hurtigt en populær skikkelse blandt klubbens fans med sin pågående og energiske spillestil, men på trods af den gode indstilling og det store talent har angriberen manglet længere og kontinuerlige forløb med fast spilletid i FC Nordsjælland. Derfor får han nu muligheden for at indfri sit potentiale i den bedste svenske række, hvor BK Häcken fra Gøteborg står klar til at tage imod.

Sportsdirektør Mikkel Hemmersam:

– ”Ibra” er en ung mand, som folk her i klubben holder meget af, og som vi alle under det bedste. Han var en vigtig faktor i sidste sæson, hvor han var afgørende i flere betydningsfulde kampe. Vi har set ham arbejde hårdt for at komme stærkere tilbage de gange, han har været uheldig med en skade lige inden fornemmelsen af, at det store gennembrud stod for døren. Vi har set ham være mental stærk og kæmpe sig igennem de svære perioder. Og vi tror på, at der stadig kan være store ting i vente for ham med den indstilling, det talent og de ting, han har lært hos os.

– Derfor skal Sadiq naturligvis have muligheden for at indfri sin drøm i den bedste svenske række, hvor en god klub venter på ham i BK Häcken. Vi ønsker Ibrahim Sadiq alt det bedste og vil med spænding følge hans videre rejse og udvikling i Sverige.

Ibrahim Sadiq:

– Min tid i FC Nordsjælland har modnet mig som person og spiller. Jeg vil gerne sende en stor tak til mine holdkammerater for altid at støtte mig og for at gøre mig til en bedre version af mig selv. Tak til alle trænerne og resten af staben – I vil altid være i mit hjerte. En særlig tak til fysioterapeuterne, Kasper, Joakim, Jacob, Jesper og Jonas for jeres støtte og hårde arbejde.

– Til sidst, men ikke mindst en stor tak til vores trofaste fans. Jeres støtte i medgang og modgang betyder alverden og gør en kæmpe forskel for hele holdet. Nu glæder jeg mig til de nye udfordringer i BK Häcken og til fortsat at udvikle mig som spiller og menneske. Mit primære fokus er at arbejde benhårdt for at biddrage til holdets succes og derigennem også forfølge mine egne drømme og må

Ibrahim Sadiq har foreløbigt spillet 63 kampe med tigeren på brystet.