Hjortebjergs optakt vs. BIF: Vi skal være gode til at modstå deres pres

Kategorier

Foto: Dejan Obretkovic / Gonzales Photo

Søndag eftermiddag går det igen løs i 3F Superligaen, når Brøndby IF gæster Right to Dream Park. De blå-gule har igennem et par sæsoner været en hård modstander for os, og derfor forudser Frank Hjortebjerg også en hård kamp i et højt tempo. 

Efter en god opstart går det for alvor løs på søndag, hvor vi får besøg af de forsvarende mestre fra Brøndby IF.

Dermed kan vi også officielt lukke ned for opstarten. En opstart, hvor vi, ifølge assistenttræner Frank Hjortebjerg, er blevet en mere homogen trup.

– Jeg synes, at vi gennem opstarten er blevet en meget samlet og homogen trup, som glæder sig meget til at komme ud og præstere sammen.

– Vi havde en god træningskamp i mandags mod Helsingborg, hvor vi så nogle rigtig fine ting. Vi har arbejdet meget generelt med holdet i løbet af opstarten, så det var først i denne uge, at vi har kigget mere specifikt på, hvad der venter os på søndag.

– Brøndby er selvfølgelig et stærkt hold, som sluttede efteråret rigtig godt af. De er meget stærke i deres offensive pres og lægger et stort tryk på modstanderens halvdel. Så det skal vi selvfølgelig være gode til at spille os igennem og udenom, samt ikke lade os stresse af deres pres.

– I det defensive skal vi sørge for, at de ikke får vendt spillet igennem os, for hvis de gør det, kommer deres backs flyvende og bliver farlige. De er gode til at få en masse indlæg i modstanderens felt og på samme tid fylde feltet op, så det skal vi være gode til at forhindre.

– Derudover har de jo også deres farlige omstillinger, hvor specielt Uhre og Hedlund har været farlige. Nu er Uhre der jo ikke mere, men de har fået en ny, hurtig mand, så mon ikke vi stadig kommer til at se dem være aggressive i omstillingerne.

– For os vil det handle om, at vi skal sætte nogle gode positioner, når vi er på bolden, som gør, at Brøndby ikke vil kunne diktere, hvor vi flytter bolden hen, og dermed vil skulle løbe efter os.

– Så det bliver en kamp, hvor vi skal modstå det pres, de kommer med, og samtidig tvinge dem til at forholde sig til nogle af de ting, de ikke er så komfortable i rent forsvarsmæssigt. Og så kan vi forhåbentligt komme ind og spille imellem deres kæder og derefter komme ned bag dem. Vi glæder os meget til den opgave, der venter os på søndag.

Der er kampstart søndag klokken 16.00 i Right to Dream Park. Det er stadig muligt at købe billetter til kampen på billet.fcn.dk, men der er blot nogle få hundrede tilbage.

Bemærk, at billetsalget til denne kamp af sikkerhedsmæssige årsager kun er åbent for personer, som tidligere har købt billet til FCN-afsnit på Right to Dream Park.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på stadion, kan kampen ses på 6’eren/Discovery+.